Debreczeni Zita szörfözni próbál: Fotó!

fotó Bódi Sylvi szörf Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi hobbiba vágott bele Debreczeni Zita. A szexi sztár szörfözni tanul, de állítása szerint is van még bőven hova fejlődnie. 

Debreczeni Zita a hóna alá csapta a szörfdeszkát, és elhatározta, hogy megtanulja ezt a korántsem egyszerű sportot. A fuerteventurai panoráma pedig plusz motivációt is ad, hiszen a vakítóan kék ég és a homokos part között fekvő hullámos óceán tökéletes táptalaj egy kis tanuláshoz.

De be kell látni, hogy a jó munkához idő kell. Bódi Sylvi sem egy nap alatt lett szörfguru, így nem csoda, hogy Zitának is akadnak nehézségei a gyakorlással. A híresség még azt is bevallotta, hogy

egy óra elteltével már hisztirohamot kapott.

Nagyon sajnálatos, hogy ilyen nehézségekkel kell megküzdenie, bizonyára mi is hisztisek lennénk, ha az Atlanti-óceán egyik szigetén kellene szörföt tanulnunk.

"Első szörf óra! Első próbálkozás! Első póz! Kb 1,5 óra múlva óriási hiszti! Holnap remélem jobb leszek!" - írja az Instagram oldalán.

Első szörf óra! Első próbálkozás! Első póz! Kb 1,5 óra múlva óriási hiszti! Holnap remélem jobb leszek! #fuerteventura

ZITA DEBRECZENI PHOTOGRAPHY (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

Zita több képet is megosztott az alkalomhoz kapcsolódóan, és természetesen már többezer kedvelést, és bíztató kommenteket is kapott.

Bódy Sylvi szörfdeszkával szeli a habokat

Hihetetlen tájakról láthatunk fotókat Bódy Sylvi Instagram oldalán. Sokan nem is gondolják, hogy a szexi modell tud szörfözni is, már pedig ezt a képet megnézve úgy tűnik, hogy nagyon is tud. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.