Kerényi Miklós Gábor fia, Máté lesz a Sztárban sztár egyik vendégelőadója

"Forrás: Mokka " -
Kerényi Miklós Máté Kerényi Miklós Gábor TV2 Sztárban sztár munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábor fia, Máté élő adásban is nyilatkozott az apja ellen felhozott vádakról és arról, hogyan vészeli át a család ezt az időszakot: A munka sokat segít, rengeteget próbál a színházban, de hamarosan a tévében is láthatjuk: a TV2 műsorában, a Sztárban sztár döntőjében lép fel.

Kerényi Miklós Máté a Mokka vendégeként is nyilatkozott az apja ellen felhozott vádakról. Úgy érzi, Kalmár Péter rendező neki címzett levelét nem kell kommentálni, mert szerinte az ő állításai nem fedik a valóságot. Mint tudjuk, ő volt az a rendező, aki nyílt levélben vádolta meg Kerényi Miklós Gábort zaklatással, egyelőre azonban egyetlen személy vállalta arccal és névvel azt, ami vele történt, amíg Keróval dolgozott: Maros Ákos elfenekelésről beszélt. Kerényi Miklós Máté ugyanabban a színházban dolgozik színészként, ahol az apja a botrány kirobbanása előtt művészeti igazgató volt. A jelenlegi helyzetet számára és a család számára is nehéz feldolgozni, Máté arról is beszélt, hogy mi segít neki átvészelni ezt az időszakot.

Kerényi Miklós Mátét a munka segíti Forrás: Mokka

Mindannyian a családban ezt borzasztóan rosszul viseljük, és borzasztóan nehéz helyzetben vagyunk, de a munka az sokat segít. Az, hogy dolgozunk, az hogy én próbálok, hogy játszom, az, hogy vasárnap itt a TV2-n leszek a Sztárban sztárban. Egy Lehetsz királyt énekelünk, és a Rómeó és Júlia meg az egész, ez nekem nagyon sokat segít. Arra a 3 órára kicsit kiszakadni mindenből, és olyan dolgokkal foglalkozni, amik lehet, hogy nem ennek a földi helynek a valóságai, hanem valami más helyen lévő dolgok, Ez ilyenkor mindig segít egy picit" - mondta Máté a Mokkában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.