November 10-én, azaz ma van az év utolsó tízmilliószoros napja. Használd ki! 

A tízmilliószoros nap a tibeti kultúrából ered, ott ugyanis a "nagy" Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják így. A lényege pedig az, hogy a mindennapi életünkben működő energiák ilyenkor egyesítésre kerülnek, ennek köszönhetően pedig jóval nagyobb teremtőerővel rendelkeznek, mint az év összes többi napja. 

Engedd, hogy a vágyak testet öltsenek az életedbenForrás: Thinkstock

Idén is több tízmilliószoros nap volt, és ma van 2017-ben az utolsó. Éppen ezért érdemes megragadni az alkalmat, és csupa olyan dologra gondolni, ami a szíved mélyén vágyad, álmod, elérni kívánt célod. 

Ne hagyd, hogy a mindennapi problémák befolyásolhassák a gondolataidat, engedd meg, hogy ma kizárólag azok az érzések vezéreljenek, amelykre valóban vágysz. És ha ezekre fókuszálsz, akkor a gondolataiddal könnyen megteremtheted a lehetőséget a megvalósításra. 

Természetesen, - ahogy mindenben - ebben sem hisz mindenki. Annyi azonban biztos, hogy a pozitív gondolkodás a "hitetleneknek" sem árt, így ha nem is fog megváltozni az életed ezután, legalább eltöltöttél úgy egy napot, hogy nem engedtél teret a negatív gondolatoknak.