Kerényi Miklós Gábor ATV Egyenes beszéd metoo szexuális zaklatás Rónai Egon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban. Kerényi az ellene felhozott vádak nagy részét tagadta, elutasította, hogy valaha nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.

"Minek látod most magad?" - kérdezte Rónai Egon Kerényitől rögtön a műsor elején.

"Hát, most igazából véve egy meggyilkolt embernek érzem magam, akire mindenfélét részórtak, ez rettenetesen ráragadt, ő megpróbált ezelől elmenni, lemondott a művészeti vezetői posztjáról, elment nyugdíjba. Akkor megjelent egy fiatalember, aki tényleges történetet mondott 1994-ből, 23 évvel ezelőttről, aminek volt alapja. Nem teljesen úgy emlékszem, de volt alapja és én ezt nagy tisztességgel el is ismertem. Bocsánatot kértem. Következő pillanatban engem kidobtak a színházból, megtiltoták, hogy bemenjek, ami az én életemben egy olyan dolog, hogy őrület! Én ezért a színházért éltem, ezért a színházért voltam. Az, hogy én nem mehetek be többet az Operettszínházba, ez egy egyszerű őrület. És közben azt látom, hogy még mindig jönnek újabb és újabb vádak, szépen megsütnek, és szépen lassan elfogyasztanak. Ennyi volt az életem" - hangzott Kerényi válasza, aki a későbbiekben határozottan tagadta, hogy nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.

"Ismer rettenetesen sok ember. Egyetlen egy ember nem fog előállni szemtől szembe velem, és nem fogtok mutatni olyant, aki azt fogja mutatni, hogy én nemi szervet fogdotam. Sem mellet sem más nemi szervet. Ez a dolog nem fordult elő nálam soha. Ezt valaki kitalálta."

A teljes interjút itt nézheted meg:



Harry herceg erősen megszegte az etikettet http://www.life.hu/sztarok/20171113-megszegte-az-etikettet-harry-herceg.htmlKapott is megjegyzéseket Harry herceg, mikor figyelmen kívül hagyta a protokollt. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet a baba Kasza Tibiékhezhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-jovore-erkezhet-a-gyerek-kasza-tibiekhez.htmlJövőre érkezhet a trónörökös Kasza Tibiékhez. A showman elárulta, már alig várják a kis jövevényt. TV + SztárokOrigoHolnap megműtik Benkő Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-holnap-megmutik-a-rakkal-kuzdo-benko-laszlot.htmlA hónapok óta tartó kemoterápiás kezelések után holnap megműtik Benkő Lászlót. Az Omega billentyűse bizakodva tekint a jövőbe. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoÚjra a képernyőn Tóth Gabi - Testvére előtt kell bizonyítaniahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-ujra-a-kepernyon-toth-gabi-testvere-elott-kell-bizonyitania.htmlA TV2 Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorában tér vissza a képernyőre Tóth Gabi. Partnerével, Fodor Erikkel már egy közös fotót is megosztott a Facebookon. TV + Sztárok--Kórházba vitték az énekesnőt - Otthonában törte el a kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-korhazba-vittek-az-enekesnot-otthonaban-torte-el-a-kezet.htmlElesett otthonában és csuklóját törte Carrie Underwood. A csinos színész-énekesnő a Twitteren nyugtatta meg aggódó rajongóit. TV + Sztárok--Kolléganőjével csalta meg feleségét Ewan McGregor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-kolleganojevel-csalta-meg-feleseget-ewan-mcgregor-foto.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák: véget ért Ewan McGregor 22 éve tartó házassága. A színész és új barátnője pedig már nem is titkolózik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.