Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban. Kerényi az ellene felhozott vádak nagy részét tagadta, elutasította, hogy valaha nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.

"Minek látod most magad?" - kérdezte Rónai Egon Kerényitől rögtön a műsor elején.

"Hát, most igazából véve egy meggyilkolt embernek érzem magam, akire mindenfélét részórtak, ez rettenetesen ráragadt, ő megpróbált ezelől elmenni, lemondott a művészeti vezetői posztjáról, elment nyugdíjba. Akkor megjelent egy fiatalember, aki tényleges történetet mondott 1994-ből, 23 évvel ezelőttről, aminek volt alapja. Nem teljesen úgy emlékszem, de volt alapja és én ezt nagy tisztességgel el is ismertem. Bocsánatot kértem. Következő pillanatban engem kidobtak a színházból, megtiltoták, hogy bemenjek, ami az én életemben egy olyan dolog, hogy őrület! Én ezért a színházért éltem, ezért a színházért voltam. Az, hogy én nem mehetek be többet az Operettszínházba, ez egy egyszerű őrület. És közben azt látom, hogy még mindig jönnek újabb és újabb vádak, szépen megsütnek, és szépen lassan elfogyasztanak. Ennyi volt az életem" - hangzott Kerényi válasza, aki a későbbiekben határozottan tagadta, hogy nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.

"Ismer rettenetesen sok ember. Egyetlen egy ember nem fog előállni szemtől szembe velem, és nem fogtok mutatni olyant, aki azt fogja mutatni, hogy én nemi szervet fogdotam. Sem mellet sem más nemi szervet. Ez a dolog nem fordult elő nálam soha. Ezt valaki kitalálta."

A teljes interjút itt nézheted meg: