Kórházba vitték az énekesnőt - Otthonában törte el a kezét

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Carrie Underwood baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elesett otthonában és csuklóját törte Carrie Underwood. A csinos színész-énekesnő a Twitteren nyugtatta meg aggódó rajongóit.

A balesetről egyelőre annyit tudni, hogy Carrie Underwood épp kilépett az otthonából, amikor csuklóját törte - valószínűleg elesett. Kórházba vitték, ahol ellátták további sérüléseit, a vágásokat és a horzsolásokat is. Épp távollévő férje, Mike Fisher jégkorongozó, akivel még 2010-ben házasodtak össze, szinte azonnal visszautazott Nashville-be, hogy felesége mellett lehessen.

A baleset hírére természetesen a rajongók elárasztották üzenettekkel a közösségi oldalakat, amelyre a 34 éves színésznő hamarosan reagált is.

„Köszönöm mindenkinek a sok-sok jókívánságot! Rendben leszek. Csak egy kis idő kell hozzá. Boldog vagyok, hogy itt van velem a világ legjobb férje, hogy vigyázzon rám" - írta Twitterén a színésznő, aki a sérülése miatt kénytelen volt lemondani vasárnapi fellépését egy jótékonysági zenés esten.

Carrie Underwoodot baleset érte Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.