Verekedés, titkos viszony, emberrablás - a mexikói színészek legnagyobb botrányai

sorozat szappanopera Esmeralda titkok és szerelmek botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mexikói szappanoperák a 90-es évek óta árasztják el rózsaszín köddel a tévénézők agyát. A vak lány, az egyszer megbotló pap, az elhagyott árva lány és a gaz csábító története közben hajlamosok vagyunk elfelejteni, hogy színészeket látunk, akiknek legalább olyan nagy botrányaik vannak, mint hollywoodi kollégáiknak.

Laura Zapata sokak számára az Esmeralda sorozatból ismerős. A 61 éves színésznő alakította a lovászfiúba végtelenül szerelmes Gracielita anyját. Zapata a valóságban a szintén színésznő Thalia féltestvére, és annak egyik unokatestvérével kötött házasságot. 2002-ben egyik testvérével együtt elrabolták. A bűnbanda egy színházi előadás után csapott le rájuk, és ötmillió dollár váltságdíjat követeltek. A színésznőt végül 18 nap után elengedték, mert megígérte fogva tartóinak, hogy megszerzi a pénzt. Testvére valamivel több, mint 1 hónapig raboskodott. A váltságdíjat Thalia - aki a dúsgazdag Tommy Mottola felesége - fizette ki. A család határozott kérése az volt, hogy Laura ne vigye színdarabra az elrablásának történetét, de 2004-ben mégis megtette, így Thália megszakította vele a kapcsolatot.

Laura Zapata Forrás: Getty Images

Alejandro Ruiz szintén az Esmeraldával dobbantott a lovászfiú szerepével. Ruiz majd', húsz évvel később, 2014-ben keveredett botrányba, amikor kiderült, hogy a valóságban nem a romantika, sokkal inkább a mocskos szexchat megszállottja. Ruiz szexuális tartalmú üzeneteket, és olyan képeket küldött rajongóinak, amin önkielégítést végez. Több nő is nyilvánosságra hozta az üzenetet, és feljelentették a színészt, aki levakarhatatlannak és erőszakosnak bizonyult a közösségi oldalakon. A karrierjét azonban ez sem törte meg, azóta is számos sorozatban kapott szerepeket.

Egy ország imádta a Titkok és szerelmek boci szemekkel bámuló topmodelljét, Christinát. Az őt alakító színésznő, Adela Noriega, azonban nem sokáig volt ünnepelt színésznő. Utoljára 2008-ban forgatott, ám eltűnésének nem a kiégés az oka. A 47 éves Adelanak egyes hírek szerint viszonya volt Salinas De Gortari egykori mexikói elnökkel. Ám mivel a sajtó kiszagolta a kapcsolatot, és a férfi házas volt, Adela Miamiba költözött. Azóta nem is forgatott új filmet vagy sorozatot. Hazájába sem tért vissza.

Kereken hét éve emeletek vádat az Árva angyal izomkolosszusa, vagyis Willam Levy ellen. A színészt, akit Jennifer Lopezzel is hírbe hoztak, egy 17 éves lány jelentett fel nemi erőszak vádjával. A kiskorú azt állította, hogy Levy (többek között) orális szexre kényszerítette. A lány és annak családja majdnem 3 millió dollárra perelte a színészt, akivel végül vádalkut kötöttek, és félmillió dollárt kaptak, hogy elálljanak a pereskedéstől. Levy fizetett, majd visszaperelte áldozatát. A színész a botránnyal egy időben bejelentette, hogy többször is megcsalta feleségét, de tagadta az erőszakot. Korábban egy örömlány is azzal vádolta, hogy orális kielégítést követelt tőle egy szállodában, és az aktusról fotók is készültek. Levy a lapok szerint megfizette a nő hallgatását.

William Levy Forrás: Getty Images

Nemcsak Hollywoodban „divat" megütni az újságírókat. Eduardo Yáneznek is eljárt a keze, amikor egy riporter a magánéletéről kérdezgette. A színész neve, a Megveszem ezt a nőt óta csenghet ismerősen az embereknek. A férfi elővette minden karate tudását, amikor egy vörös szőnyeges eseményen megütött egy riportert, aki a magánéletéről és a fiáról kérdezgette. A színész végül a Twitteren bocsánatot kért a tette miatt, de továbbra is kiállt amellett, hogy a magánélete és a családi ügyei, nem tartoznak a nyilvánosságra. Az újságírótól nem kért elnézést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.