A 70 éves Arnold Schwarzenegger, a 43 éves Heather Milligannel randizik. A gond csak az, hogy miközben a kapcsolatuk egyre komolyabb, a színész nem hajlandó elválni a nejétől.

A párt szombaton kapták lencsevégre, ahogyan a Cafe Roma nevű helyre siettek ebédelni Kaliforniában. A volt kormányzó és új szerelme csak a napokban tért vissza egy hosszabb európai vakációról. Állítólag még 2015 nyarán ismerkedtek meg, és a kapcsolatuk egyre komolyabb. Ám a gyógytornászként dolgozó asszony egy ideig nem számíthat gyűrűre Arnoldtól.

A férfi ugyanis nem hajlandó aláírni a válási papírokat. Bár egykori felesége, Maria Shriver - akit a házvezetőnővel csalt meg a színész - 2011 óta könyörög neki azért, hogy hivatalosan is mondják ki a válásukat, Schwarzenegger nem áll kötélnek.

Arnold Schwarzenegger és Heather Milligan a Bambi díjátadónForrás: 2017 Getty Images/Matthias Nareyek

A párnak 400 millió dolláros közös vagyona van, ám Maria ügyvédje szerint nem a vagyonmegosztás az oka annak, hogy a folyamatosan félrelépő színész nem hajlandó lezárni ezt a kapcsolatot. Vajon meddig marad így Arnold oldalán Heather Milligan?