Charles Manson hírhedt gyilkos volt, hiszen az ő hívei ölték meg brutális módon Roman Polanski terhes feleségét, és annak barátait. A férfi életfogytiglani börtönbüntetést kapott, ami most lejárt.

Amerika történetének egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa volt Charles Manson, ő tervelte ki Sharon Tate színésznő megölését, ezzel a borzalmas tettével vált ismertté. A színésznő Roman Polanski felesége volt és mindenórás kismama akkor, amikor a hippivezér hívei betörtek a házába és brutálisan meggyilkolták a barátait, végül őt és magzatát is. 16 késszúrással végeztek vele, de ennél sokkal kegyetlenebb dolgot terveztek: ki akarták vágni belőle a gyermekét. Erre nem került sor, de a hihetetlen brutalitásuk így is megdöbbentette a világot.

Meghalt Charles MansonForrás: AFP/Ho

Charles Mansont ezek után halálbüntetésre ítélték, később ezt életfogytig tartó szabadságvesztésre változtatták, a büntetése pedig a napokban lejárt. Meghalt ugyanis a hírhedt gyilkos, erről pedig nem más tájékoztatta a TMZ-t mint Sharon Tate huga, Debra Tate. Állítólag vasárnap hunyt el, miután már többször is kórházba került, de halálának oka egyelőre még nem ismert.

Quentin Tarantino filmet készít Sharon Tate brutális meggyilkolásáról?
Egész Amerikát megrázta az 1969-ben történt brutális gyilkosság: Roman Polanski terhes feleségét gyilkolták meg Charles Manson hippivezér hívei. Számos módon feldolgozták már a tragédiát, de a hírek szerint most Quentin Tarantino kívánja vászonra vinni a sokkoló történetet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!