Luxus Vivi magánklinika szülés Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek Luxuskivitelben sztárja szereti a csillogást és a pompát. A szülése sem lesz kivétel ezalól.

Vasvári Vivien, azaz Luxus Vivi elárulta, hogy második gyereke születésénél is fontos szempont a fényűzés és az extra kényelem.

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője Fotó: Polyák Attila - Origo

"Olyan hely, ami nekem megfelelő, ott körülbelül egymillió forintba kerül a szülés. Sajnos a magyar szülészeti klinikákon nincsenek luxuskörülmények alapvetően, de amit lehet pluszban igényelni, azt mind szeretném. Fontos, hogy a magánklinikákon el lehet hagyni a szülőszobát, nekem szükségem van arra, hogy járkáljak, és persze a kilátás sem utolsó, ilyen körülmények között jó, ha az ember a Gellért-hegyet vagy a budai Várat látja az ablakból, és az sem mindegy, milyen minőségű ágyneműbe fekszik az ember. A luxusfeleség felidézte első gyermeke születését, már akkor is a legnagyobb kórtermet választotta egy olyan intézményben, ahol afrikai és ázsiai stílusban rendezték be a szobákat, illatgyertyákkal és autentikus zenével kiegészítve."

Gyászol Szabó Zsófi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-gyaszol-szabo-zsofi-foto.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Benkő Géza, színész. Szabó Zsófi egy megható Facebook posztban emlékezett meg róla. TV + Sztárok--Náray Tamás kiakadt a Viszkisre, posztjában mondta el véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20171119-naray-tamas-kiakadt-a-viszkisre.htmlNáray Tamás nem hagyta szó nélkül, hogy mostanában minden a Viszkis, azaz Ambrus Attila körül forog. Facebook bejegyzésében nyilvánította ki nemtetszését. TV + Sztárok--Caitlyn Jenner fia szívdöglesztően néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-caitlyn-jenner-fia-szivdoglesztoen-nez-ki-foto.htmlA közelmúltban nővé operált Caitlyn Jenner csak ritkán mutatkozik jóképű fiaival, akik még előző házasságából születtek.TV + SztárokMagyar Attila, Szerednyei Béla és Csonka András csillagot kaptak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-magyar-attila-szerednyei-bela-es-csonka-andras-csillagot-kaptak-foto.htmlNémeth Kristóf, Szerednyei Béla, Magyar Attila és Csonka András is csillagot kaptak. No nem arról van szó, hogy a hollywoodi hírességek közé kerültek, legújabb darabjuk sajtótájékoztatóján ajándékozták meg egymást ezzel a nem mindennapi megmozdulással. TV + Sztárok--Kylie Jenner ezért nem mutatja még meg terhes pocakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171119-kylie-jenner-ezert-nem-mutatja-meg-terhes-pocakjat.htmlKylie Jenner terhes, ez már nem kérdés. Noha még nem jelentette be nyilvánosan, ez már mindenki számára nyílt titok. Egyetlen dolog nem tiszta csupán várandósságával kapcsolatban, mégpedig az, miért nem mutatja meg pocakját. Egyes hírek szerint szégyelli megváltozott testét... TV + SztárokOrigoParkettázósegéd lehet Kanadában Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20171119-parkettazoseged-lehet-kanadaban-hujber-ferenc.htmlHujber Feri elhagyta az országot és meg sem állt Kanadáig. Eddig nem tudtuk, mit csinál kint a színész, azonban most egy kint élő magyar mesélt róla...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.