Palvin Barbara Neymar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, új szintre lépett Palvin Barbi és Neymar kapcsolata: a magyar modell a lelátón szurkolta végig állítólagos kedvese meccsét, majd a brazil focista klubjától egy mezt is kapott ajándékba.

Palvin Barbi nem akármilyen társaságban izgulta végig a PSG legutóbbi meccsét, 90 percig Kyle Jenner exe, Tyga volt a partnere. Láthatóan jól érezték magukat együtt, végig nevetgélték a mérkőzést. Ez azonban nem minden: a gyönyörű modellről a meccs után egy fotót is megosztottak rajongói az Instagramon, amelyen a csapattól kapott, nevével ellátott mezzel pózol. A mezszám természetes 10-es, ahogyan a vele összeboronált Neymaré is.

November 18th: Barbara posing with her personalised Paris Saint-Germain jersey in Paris, France. ❤ — #barbarapalvin #palvinbarbara #psg ⚽

Barbara Palvin Source ♡ (@palvinbarbara) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.