Ilyen szexi ébredés után Palvin Barbi: fotó!

fotó Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi mindenkit elkápráztatott a friss fotójával, hiszen a híres modell ébredés után is nagyon szép. 

Palvin Barbi körül mostanában igen felgyorsultak az események. Nyáron még mindenki a nyilvánosan kiposztolt csókolózós fotójának örült, hiszen azt hittük, a fiatal szépség végre révbe ért. Ám nem sokkal ezután hírbe hozták Neymarral, aki nem kizárt, hogy a modell miatt kapott eltiltást is.

Ezt követően a sztár végre elárulta, hogy van-e pasija vagy sem, ám ez mind semmi ahhoz képest, hogy Puzsér Róbert is napvilágra hozta a véleményét Barbiról. A modell ezt követően nyilvánosan kért bocsánatot az emberektől, amire Puzsér egy újabb poszttal reagált.

De úgy tűnik, a fiatal szépség jól állja a sarat, ugyanis a ma reggel kiposztolt fotóján egyszerűen csak úgy sugárzik. Bizonyára a közvetlen környezete bármikor kiállna mellette, ez a tudat pedig mindig jókedvre deríti az embert.

My battery is about to die

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Így szkanderozik Palvin Barbi és a barátnője: videó

Palvin Barbi és Stella Maxwell egy videóban mutatták meg a bennük rejlő erőt. A két fiatal modell szkander versenyt tartott, de természetesen nincs miért aggódnunk: Barbi elég egyértelműen megnyerte a kihívást - videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.