Így gömbölyödik Kylie Jenner pocakja

modell terhesség Kylie Jenner pocak várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kyle Jenner terhessége már egy ideje nem kérdés, ám mostmár igen látványos is.

Szeptember végén robbant a hír, mely szerint az alig 20 éves Kylie Jenner kisbabát vár. A gyermek édesapja Travis Scott, akivel Kylie áprilisban jött össze a Tygával történő szakítást követően. Állítólag már azt is tudják, hogy a szexi sztár egy kislányt hord a szíve alatt, ám egyelőre mindez csak feltételezés.

Kylie Jenner februárban már édesanya lesz

Ellentétben Kylie gömbölyödő pocakjával, ami viszont nagyon is látványos. A kifejezetten darázsderekú Barbie-baba testű szépség bizony szépen kezd kikerekedni, ez pedig azt jelenti, hogy a baba szerencsére szépen fejlődik.

A frissen készült lesifotók Clevelandben készültek, ahova a modell azért érkezett, hogy 62. születésnapja alkalmából felköszöntse az édesanyját. A Kylieról készült képeket itt tudod megtekinteni.

Tragédiák és krízispontok megjelenítése a családban, filmeken keresztülhttp://www.life.hu/csalad/20171103-csaladi-tragediak-es-krizispontok-feloldasa-megjelenese-remek-filmek.htmlA családokban jelentkező gyakori, vagy épp ritka - ám annál súlyosabb - krízispontokat hivatottak ezek a filmek bemutatni. Elsősorban a szimbolikát, szatírát, humort használják eszközként, de van egy, ami a meghökkentés erejével él. Lehet rajtuk mulatni, de kicsit mögéjük nézve akár még tanulhatunk is belőlük. CsaládAFPAlec Baldwin felesége, Hilaria negyedik gyermekével várandóshttp://www.life.hu/csalad/20171104-alec-baldwin-felesege-hilaria-negyedik-gyermekevel-varandos.htmlAz 59 éves színész csinos felesége az Instagramon jelentette be a nagyszerű hírt. CsaládOrigoDurva összeesküvés-elmélet: Katalin hercegnő nem is terheshttp://www.life.hu/csalad/20171104-durva-osszeeskuves-elmelet-katalin-hercegno-nem-is-terhes.htmlSzeptember eleje óta hivatalos: Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják. A kismama egyik fotója miatt azonban az alattvalók erősen kételkedni kezdtek. CsaládOrigoNánási Pál őszintén mesélt arról, miért hagyta egyedül utazni Ördög Nórát: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171104-nanasi-pal-oszinten-meselt-arrol-miert-hagyta-egyedul-utazni-ordog-norat-video.htmlAz Ázsia Expressz című műsor forgatása alatt Nánási Pál és Ördög Nóra is felvételeket készített, egészen az indulástól a műsor utolsó felvételéig. Ebből láthatunk megható, vicces és nagyon őszinte részleteket, ők hogyan élték meg ezt a nem mindennapi kalandot. Nánási Pál ezúttal megosztotta, miért nem tudott családjával együtt utazni. Család--Tölgyesi-Khell Cynthia üzent férjének, Hujber Ferinek: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171104-tolgyesi-khell-cynthia-uzent-fejenek-hujber-ferinek-foto.htmlHujber Feri és felesége kálváriája úgy tűnik, véget ér, ugyanis a nő még mindig nem tud lemondani érdekes elveket valló férjéről. Család--Megölte idős szüleit egy 42 éves férfi Sopronbanhttp://www.life.hu/csalad/20171104-megolte-idos-szuleit-egy-ferfi-sopronban-emberoles-miatt-indult-nyomozas-az-ugyben.htmlMegölte idős szüleit egy férfi Soporonban. A 42 éves magán kívül tomboló K. Róbertre pénteken hívták ki a rendőröket, akiket megdöbbentő látvány fogadott. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.