A világsztárok olyan hatalmas vagyonnal rendelkeznek, amit elképzelni sem tudunk, de köztük is vannak még gazdagabbak. Néhány név igazán meglepő, valószínűleg azért, mert többségük nem hivalkodik a vagyonával így pedig még inkább mellbevágó, hogy mennyi pénzre tettek szert az elmúlt években. Az abszolút nyertes J. K. Rowling, aki az összes hollywoodi sztárt megelőzte a maga 1 milliárd dolláros vagyonával...

J. K. Rowling 

J. K. RowlingForrás: AFP/Justin Tallis

A Harry Potter-könyvek sikere, majd a filmek népszerűsége miatt nem olyan meglepő, hogy J. K. Rowling óriási vagyon tudhat a magáénak, de mégis meglepő, hogy nagyon sok hírességet megelőz. Olyan nagy sztárokat, akik sokkal többet szerepelnek, így azt hihetnénk, hogy ők sokkal gadagabbak, pedig fel sem kerültek erre a listára. J. K. Rowling 1 milliárd dolláros vagyont birtokol, ami körülbelül 257 milliárd forintnak felel meg.

Trey Parker és Matt Stone 

Matt Stone és Trey ParkerForrás: Getty Images

A két úriember neve lehet, hogy ismeretlen az emberek számára, de alkotásuk biztosan nem! Ők ugyanis felejthetetlen dolgot vittek véghez a tévéiparban. Ők ketten állnak ugyanis a South Park mögött, amely sorozat már 1997 óra fut hatalmas sikerrel. Az alkotóik ennek köszönhetően pedig hatalmas vagyont halmoztak fel, ketten 650 millió dollárt birtokolnak, vagyis 167 milliárd forintot.


Diddy 

DiddyForrás: Giphy

Gondolhatnánk, hogy rapperként nem nehéz pénzt keresni, de Diddy nem csupán a zenei karrierjének köszönheti az óriási vagyonát. Szerencsés üzleti érzékkel és tehetséggel fogott bele a vállalkozásaiba és a produceri cégét is nagy sikerrel üzemelteti. Természetesen a divat világába is bekóstolt, ezeknek köszönheti, hogy körülbelül 820 millió dolláros vagyonnal büszkélkedhet, tehát kb. 209 milliárd forinttal.


David Copperfield 

David CopperfieldForrás: AFP/Dave Kotinsky

Nemcsak színészként, zenészként vagy médiamunkásként lehet boldogulni Hollywoodban, bizony a szórakoztatóipar egyéb formái is népszerűek. David Copperfield a világ legismertebb bűvésze és illuzionistája, munkáját már 21 Emmy-díjjal is kitüntették. Ő messze a legsikeresebb bűvész a szakma eddigi történetében, körülbelül 900 millió dollárra tehető a vagyona, ami átszámítva körülbelül 231 milliárd forint.


Howard Stern

Howard SternForrás: Getty Images

A 63 éves híresség Amerika egyik legmeghatározóbb rádiós személyisége, aki még mindig a nagyok között van. Hangja olyan, mintha valóban rádiózásra született volna, polgárpukkasztó stílusa és megosztó személyisége kiemelte őt a társai közül. Mivel a rádiózás nem éppen ma éli fénykorát, azt gondolhatnánk, hogy Howard Stern számlája is egyre ürül, de ez nagyon távol áll az igazságtól. A médiaszemélyiség ugyanis nagyon jól helyezkedett: a tévébe és az online videókba is belevetette magát. Vagyon 645 millió dollárra tehető, vagyis átszámítva több mint 166 milliárd forint.