Sztárok, akik sokkal gazdagabbak, mint gondolnád: 257 milliárd forint a legnagyobb vagyon

Forrás: Giphy -
David Copperfield Diddy gazdag vagyon Trey Parker Matt Stone J. K. Rowling Howard Stern
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok olyan hatalmas vagyonnal rendelkeznek, amit elképzelni sem tudunk, de köztük is vannak még gazdagabbak. Néhány név igazán meglepő, valószínűleg azért, mert többségük nem hivalkodik a vagyonával így pedig még inkább mellbevágó, hogy mennyi pénzre tettek szert az elmúlt években. Az abszolút nyertes J. K. Rowling, aki az összes hollywoodi sztárt megelőzte a maga 1 milliárd dolláros vagyonával...

J. K. Rowling

J. K. Rowling Forrás: AFP/Justin Tallis

A Harry Potter-könyvek sikere, majd a filmek népszerűsége miatt nem olyan meglepő, hogy J. K. Rowling óriási vagyon tudhat a magáénak, de mégis meglepő, hogy nagyon sok hírességet megelőz. Olyan nagy sztárokat, akik sokkal többet szerepelnek, így azt hihetnénk, hogy ők sokkal gadagabbak, pedig fel sem kerültek erre a listára. J. K. Rowling 1 milliárd dolláros vagyont birtokol, ami körülbelül 257 milliárd forintnak felel meg.

Trey Parker és Matt Stone

Matt Stone és Trey Parker Forrás: Getty Images

A két úriember neve lehet, hogy ismeretlen az emberek számára, de alkotásuk biztosan nem! Ők ugyanis felejthetetlen dolgot vittek véghez a tévéiparban. Ők ketten állnak ugyanis a South Park mögött, amely sorozat már 1997 óra fut hatalmas sikerrel. Az alkotóik ennek köszönhetően pedig hatalmas vagyont halmoztak fel, ketten 650 millió dollárt birtokolnak, vagyis 167 milliárd forintot.


Diddy

Diddy Forrás: Giphy

Gondolhatnánk, hogy rapperként nem nehéz pénzt keresni, de Diddy nem csupán a zenei karrierjének köszönheti az óriási vagyonát. Szerencsés üzleti érzékkel és tehetséggel fogott bele a vállalkozásaiba és a produceri cégét is nagy sikerrel üzemelteti. Természetesen a divat világába is bekóstolt, ezeknek köszönheti, hogy körülbelül 820 millió dolláros vagyonnal büszkélkedhet, tehát kb. 209 milliárd forinttal.


David Copperfield

David Copperfield Forrás: AFP/Dave Kotinsky

Nemcsak színészként, zenészként vagy médiamunkásként lehet boldogulni Hollywoodban, bizony a szórakoztatóipar egyéb formái is népszerűek. David Copperfield a világ legismertebb bűvésze és illuzionistája, munkáját már 21 Emmy-díjjal is kitüntették. Ő messze a legsikeresebb bűvész a szakma eddigi történetében, körülbelül 900 millió dollárra tehető a vagyona, ami átszámítva körülbelül 231 milliárd forint.


Howard Stern

Howard Stern Forrás: Getty Images

A 63 éves híresség Amerika egyik legmeghatározóbb rádiós személyisége, aki még mindig a nagyok között van. Hangja olyan, mintha valóban rádiózásra született volna, polgárpukkasztó stílusa és megosztó személyisége kiemelte őt a társai közül. Mivel a rádiózás nem éppen ma éli fénykorát, azt gondolhatnánk, hogy Howard Stern számlája is egyre ürül, de ez nagyon távol áll az igazságtól. A médiaszemélyiség ugyanis nagyon jól helyezkedett: a tévébe és az online videókba is belevetette magát. Vagyon 645 millió dollárra tehető, vagyis átszámítva több mint 166 milliárd forint.

Verseny a rajongókért: Mága Zoltán megelőzte Kasza Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20171120-maga-zoltan-megelozte-kasza-tibit.htmlOlyan változás történt a közösségi oldalon, amire talán senki nem számított: Mága Zoltán Facebook rajongó tábora akkorára nőtt, hogy még Kasza Tibit is megelőzte. TV + SztárokOrigoHarrison Ford egy autóbaleset helyszínén segédkezett: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171120-autobaleset-helyszinen-segedkezett-harrison-ford.htmlÚgy tűnik a híres színész nem csak eljátszani tudja a talpig férfit, hanem a valódi életben is az. TV + SztárokOrigoTündéri fotót osztott meg Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171120-tunderi-fotot-osztott-meg-szabo-zsofi-instagramjan.htmlIzgatottan várja első gyermeke születését Szabó Zsófi: úgy tűnik, a leendő szülők már a babaruhákból is alaposan bevásároltak. TV + Sztárok--Schobert Norbit kitalált történettel próbálták meg lejáratni: feljelentés lehet a végehttp://www.life.hu/sztarok/20171120-schobert-norbit-kitalalt-tortenettel-probaltak-meg-lejaratni.htmlSchobert Norbi sikere sokak szemét csípi, sajnos azonban ahelyett, hogy tisztességesen próbálnának meg versenyre kelni vele, inkább a hazug lejáratást választják az irigyei. A legutóbbi esetben egy kitalált, hazug történettel próbálták őt és módszerét rossz színben feltüntetni. Rendőrségi feljelentés lehet a vége. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo70 éve házasodott össze II. Erzsébet és Fülöp herceg http://www.life.hu/sztarok/20171120-titok-derult-ki-ii-erzsebet-hazassagaval-kapcsolatban.htmlKülönleges gyöngyszemek szivárogtak ki Erzsébet magánéletéből, a királynő 70. házassági évfordulója alkalmából. TV + Sztárok--Hódi Pamela már nem is beszél gyermeke apjáról, Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-hodi-pamela-mar-nem-is-beszel-gyermeke-apjarol-berki-krisztianrol.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián sokáig voltak egymás mellett, de hosszú vívódás után úgy döntöttek, végleg különválnak. Pamela már beszélni sem hajlandó volt párjáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.