Fél évig férfi növekedési hormont csempészett kolléganője ételeibe, de lebukott: a kínai férfit most egy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

Elképesztő történetről adott hírt a Global Times című kínai lap, amely arról számolt be, hogy egy év börtönbüntetésre ítéltek egy Zhou nevű kínai férfit, aki fél éven át rendszeresen férfi növekedési hormont tett kolléganője ételeibe, italaiba.

A kínai férfi viccesnek gondolta tettétForrás: Getty Images/iStockphoto/StA-gur Karlsson/Steex

A másodfokú tárgyalások még augusztusban kezdődtek, itt a vádlott azt vallotta, ő csak meg akarta viccelni kolléganőjét, Caót, aki korábban kinevette őt azért, mert vitaminokat szed. Úgy érezte, mulatságos lenne, ha pont „vitaminokkal" bosszulná meg a nő tettét. Ezektől az úgynevezett vitaminoktól azonban a nőnek elkezdett mélyülni a hangja és egyre erősödött a szőrzete. Végül egy másik munkatárs buktatta le a bűnöst, aki elárulta kolléganőjének, mi okozza nála a változásokat.

A nő azután tette meg a feljelentést, hogy a kamerák is bizonyították, Zhou valamit beleönt az ételébe. Caóról az orvosok megállapították, hogy a szerektől májkárosodást szenvedett, a férfit pedig szándékos testi sértés miatt börtönre ítélték.