Meghalt Stadler József

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
halál vállalkozó agyvérzés Stadler József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég kelt szárnyra a szomorú hír, mely szerint Stadler József életét vesztette. Hiába volt kórházba, nem tudtak már segíteni rajta. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, saját könyvének dedikálása közben kapott agyvérzést Stadler József, aki a helyszínen eszméletét is vesztette. Később egy pillanatra magához tért, ám ezt követően kómába esett, és többé nem tért magához.

Most azonban arról szólnak a hírek, hogy a 66 éves vállalkozó a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán életét vesztette. A tragédiát József ügyvédje, dr. Balázs László Tibor is megerősítette.

Mindenki bízott a gyógyulásában, hiszen világ életében erős férri volt Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Valószínűleg már sejteni lehetett, hogy nagy a baj Stadler állapotával, hiszen nemrég egy pap is volt bent nála a kórházban, hogy feladja az utolsó kenetet.

De a család azért bizakodó volt még, hiszen annak idején a börtönből is végstádiumos rákos betegként jött ki és mégis felépült. Ám sajnos, a betegség ezúttal győzött József szervezete felett - írta meg a Lokál.

Meghalt a rákos kisfiú, Jacob Thompson, aki miatt szülei előrehozták karácsonythttp://www.life.hu/news/20171121-elorehoztak-a-karacsonyt-jacob-thompson-szulei-majd-meghalt-a-kisfiu.htmlJacob Thompson évekig küzdött a rákkal, de a napokban legyőzte a gyikos kór. Előtte azonban még részese volt egy valóra vált karácsonyi csodának: az emberek a világ összes pontjáról küldtek neki karácsonyi képeslapot még az ünnepek előtt, hogy ő is átélhesse az ünnepi hangulatot még utoljára. NewsOrigoBorzalmas tragédia: lezuhant egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20171121-borzalmas-tragedia-lezuhant-egy-repulogep.htmlLezuhant az amerikai légierő egy gépe Texasban, az egyik pilóta meghalt, a másiknak pedig súlyos az állapota. A baleset körülményeit egyelőre vizsgálják. NewsOrigoOroszországból érkezhetett a nukleáris felhő fölénkhttp://www.life.hu/news/20171121-oroszorszagbol-erkezhetett-a-nuklearis-radioaktiv-felho-folenk.htmlOktóber végén keltett riadalmat a hír: Magyarország felett is megjelent a nukleáris felhő. Most valószínűleg kiderült, honnan szivárgott ki a radioaktív anyag. News--Férfi hormonokat csempészett kolléganője ételeibe a kínai férfihttp://www.life.hu/news/20171121-fel-evig-ferfi-hormonokat-csempeszett-kolleganoje-eteleibe-a-kinai-ferfi.htmlFél évig férfi növekedési hormont csempészett kolléganője ételeibe, de lebukott: a kínai férfit most egy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság. News--Halálos baleset történt a 7-es úton, Zala megyében http://www.life.hu/news/20171120-halalos-baleset-tortent-zala-megyeben.htmlHalálos baleset történt ma hajnalban a 7-es úton. A rendőrök fokozott óvatosságra intenek mindenkit. NewsThinkstockHalálra gázoltak egy idős asszonyt Hajdúszoboszlón http://www.life.hu/news/20171121-halalosan-elgazoltak-egy-idos-nenit-hajduszoboszlon.htmlAz idős néni már a helyszínen meghalt, a sofőr azonban még bocsánatot sem kért. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.