Doszpot Evelin nehéz élethelyzete miatt hagyta egyedül kislányát

Forrás: FEM3 -
vallomás Doszpot Evelin gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legnehezebb időszakáról vallott Doszpot Evelin: első házassága után egy ideig a szüleinél kellett hagynia kislányát, a körülmények ugyanis nem voltak adottak ahhoz, hogy kettesben éljenek.

Csúnyán ért véget Doszpot Evelin első házassága, majd amikor elköltözött exférjétől a kislányával, rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie. Anyagi problémái voltak, lelkileg is össze kellett szednie magát, ezért jobbnak látta, ha egy időre a szüleire bízza kislányát.

„Amikor Hannával kettesben új életet kezdtünk, egy 28 négyzetméteres ablaktalan lyukban laktam. Hanna másfél hónapig az anyáméknál volt, én minden csütörtökön hosszú hétvégére utaztam haza a gyerekhez. Ott meg volt szabva, hogy ennyi és egy fillérrel sem több, mert egykeresetű lettem hirtelen. Anyagi döntés volt és fizikálisan nem lehetett kivitelezni, akkor kezdtem el új munkahelyen dolgozni, ő pedig csak 3 és fél éves volt. Borzasztó volt. Akkor ebben a pillanatban ez tűnt a leglogikusabb döntésnek. Fél év volt, míg helyre nem pakoltam magamat." – mesélte a FEM3 Micsoda nők! című műsorában Doszpot Evelin, akinek családjába hamarosan újabb baba érkezik, férjének, Doszpot Péternek fia ugyanis édesapa lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.