Élete egyik legnehezebb időszakáról vallott Doszpot Evelin: első házassága után egy ideig a szüleinél kellett hagynia kislányát, a körülmények ugyanis nem voltak adottak ahhoz, hogy kettesben éljenek.

Csúnyán ért véget Doszpot Evelin első házassága, majd amikor elköltözött exférjétől a kislányával, rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie. Anyagi problémái voltak, lelkileg is össze kellett szednie magát, ezért jobbnak látta, ha egy időre a szüleire bízza kislányát.

„Amikor Hannával kettesben új életet kezdtünk, egy 28 négyzetméteres ablaktalan lyukban laktam. Hanna másfél hónapig az anyáméknál volt, én minden csütörtökön hosszú hétvégére utaztam haza a gyerekhez. Ott meg volt szabva, hogy ennyi és egy fillérrel sem több, mert egykeresetű lettem hirtelen. Anyagi döntés volt és fizikálisan nem lehetett kivitelezni, akkor kezdtem el új munkahelyen dolgozni, ő pedig csak 3 és fél éves volt. Borzasztó volt. Akkor ebben a pillanatban ez tűnt a leglogikusabb döntésnek. Fél év volt, míg helyre nem pakoltam magamat." – mesélte a FEM3 Micsoda nők! című műsorában Doszpot Evelin, akinek családjába hamarosan újabb baba érkezik, férjének, Doszpot Péternek fia ugyanis édesapa lesz.