Lagzi Lajcsi abban bízott, hogy december 6-án bíróság elé állhat, és ha nem is zárul le akkor az ügy, de legalább elkezdheti tisztázni magát. Értesítették azonban, hogy a tárgyalás csúszik.

Lagzi Lajcsit áramlopással vádolják, ebben az ügyben állt volna bíróság elé december 6-án. A zenész arra számított, hogy vége elkezdheti tisztázni magát, de kiderült, hogy erre még hónapokat kell várnia, a bíróság ugyanis elhalasztotta a tárgyalást. „Ötvenezer oldalnyi iratot kell lemásolni és eljuttatni mindenkinek úgy, hogy a felkészülésre is legyen ideje" – közölte a Budaörsi Járásbíróság kommunikációs osztálya.

Galambos Lajcsi nagyon nem örülFotó: Szabó Gábor - Origo

Lajcsi nagyon csalódott, de a családját is megviselte a csúszás. „Két éve élünk teljes bizonytalanságban, én úgy vártam azt a tárgyalást, mint más a karácsonyt. Tisztázni akarom magam! A feleségemet is meggyanúsították csak azért, hogy engem megtörjenek, azt állítják például, hogy 1995 óta a bűntársam. Na, én 1998-ban találkoztam vele. Az ilyen hazugságok miatt akarok az asztalra csapni, alig várom, hogy kiterítsem a kártyáimat" – mondta a Blikknek Galambos Lajos, akinek lánya nagyon reménykedett a mihamarabbi felmentésben. Bogi ugyanis december 7-én ünnepli születésnapját, abban bízott, ekkorra már tisztázza magát az apja, habár Lajcsi tudta, hogy ez nem lehetséges. „Főleg a feleségemet viseli meg ez az egész, ő egy zenészhez ment feleségül, nem egy bűncselekmény miatt megbélyegzett emberhez" - mondta Lajcsi. "Az iratokat egyenként kell szkennelni, DVD-re írni, majd eljuttatni az ügyvédekhez. Ez most újra csúszik, az ügyészség kicsit magával szúrt ki, hogy elvileg vannak bizonyítékai, de ezeket senki sem ismeri" - mondta Lajcsi ügyvédje.