Az ügyészség szerint Galambos Lajos 25 évig lopta az államot

Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi folyamatosan az ártatlanságát bizonygatja, ha az áramlopási ügyéről van szó, az ügyészség azonban máshogy vélekedik. Szerintük a zenész és tettestársai 25 éven át lopták az áramot.

Lagzi Lajcsit és feleségét is azzal vádolják, hogy éveken át lopták az áramot. A zenész folyamatosan az ártatlanságát bizonygatta, és elmondta, alig várja, hogy ezt a bíróság előtt is megtehesse, de az első tárgyalásra nem került sor, mivel a zenész felesége és egy másik vádlott nem jelent meg. Az ügyészség szerint azonban Lajcsi és társai több évig lopták az áramot.

Galambos Lajos ellen rengeteg bizonyítékot sorakoztatnak fel Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Pest megyei főügyészség sok bizonyítékkal készül a zenész ellen, mint a föld alatti kábel és kartonfal mögötti méretlen főelosztó. Több tízezer oldalon keresztül taglalják a bizonyítékokat és szakértői véleményeket, vallomásokat és fényképeket. Dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész elsőként a Hír Tv, Riasztás című, bűnügyekkel foglalkozó műsorában beszélt konkrétumokról.

A nyomozás során az derült ki, hogy igen átgondolt megoldásokat tartalmazó művelet volt,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.