Claudia nem túl sokszor árul el titkokat a családjáról, de ezúttal egy olyan dolgot fecsegett ki kislányáról, ami meglehetősen kínos a kamaszok számára. Panka biztosan nem örülne, ha tudná, hogy anyukája ezt mindenkivel megosztotta.

Claudia élete legboldogabb karácsonyára készül, hiszen most van az az időszaka, amikor – ahogy ő fogalmaz -, simán csak az élet úgy jó. Ennél nagyobb ajándékot el sem tud képzelni, ettől persze még lesz bőven meglepetés a karácsonyfa alatt és olyan különleges ajándék is, amit nem lehetne becsomagolni. A műsorvezető idén is ellátogat egy különleges produkcióra, az Álomutazóra, ahogy tavaly a Játékkészítőt is megnézték. Panka különösen odáig volt azért a produkcióért, méghozzá egy színészfiú miatt!

Liptai Claudia elárulta kislánya nagy titkátForrás: TV2/Mokka

„Olyan jó látni, hogy a gyerekem gyerek, és nem a színésznő anyukának a kislánya. Hanem ő akkor tényleg, ott félt a sárkánytól, vagy örült neki, vagy tetszik neki. Mondjuk nagyon sokáig főleg Peti nagyon tetszett neki, a Petit játszó fiú, de ezért most megölne, ha ezt hallaná, hogy elmondom. Úgyhogy nagyon reménykedünk benne, hogy esetleg most itt is lesz valami jóképű fiatalember, akiért érdemes, akár többször is megnézni ezt a darabot" – mondta Claudia.