Mentőt kellett hívni egy fiatal árufeltöltőhöz, annyira bedrogozta magát ugyanis, hogy Kasszás Erzsiként táncolt és énekelt a boltban a döbbent vásárlók előtt.

Kollégái mentőt hívtak egy árufeltöltőhöz, az ugyanis annyira bedrogozott, hogy a reklámokból jól ismert Kasszás Erzsi dalát és teljes koreográfiáját előadta az eladótérben. A vásárlók döbbenten figyelték a nem mindennapi performanszot, de mivel a mentők nagyon hamar kiérkeztek, ők is tanúi lehettek az előadásnak.

Kasszás Erzsiként táncolt a bedrogozott férfiForrás: Kasszás Erzsi

„A rutinos mentőtisztnek köszönhetően némi beszélgetés után abbamaradt a performansz, amit szó szerint, tapssal és ovációval jutalmaztak a zavart férfi szemlélői. A férfi elmondta, hogy tudatmódosító szert fogyasztott, ez okozhatja a zavartságot. Nem meglepő, hogy a rendkívüli felszabadultságát pillanatok alatt halálfélelem és szorongás váltotta fel. Bajtársaink bár megnyugtatták a férfit, mégis csak hosszas beszélgetés után tudták rávenni a gyógykezelésre. Végül rendőri kísérettel szállították ellátás után toxikológiai osztályra a szerencsétlenül járt fiatalt" – írta az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.