Lukács Miki helyére keresni kellett valakit, aki Peller Annával vezetheti az RTL Klub Reggeli című műsorát, ugyanis Miki a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője lett. 

Az idei Celeb vagyok, ments ki innen! bőven okozott gondolkodnivalót a csatornának, hiszen a műsor háziasszonyának választott Kiss Ramóna helyett keresni kellett valakit, aki végigcsinálja a tehetségkutató döntőjét. 

De nem csak Rami miatt kellett helyettesítőt keresni, hanem a reggeli műsor egyik házigazdája, Lukács Miki helyett is, aki szintén a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik szereplője lesz majd. Az ő feladatát pedig Garami Gábor veheti át, aki nagyon megtisztelőnek érzi a felkérést, és boldogan mondott igent: 

Garami Gábor örömmel mondott igent az RTL Klub felkérésénekForrás: Facebook

"Lukács Mikit fogom helyettesíteni, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort forgatja majd. Nagyon jólesett a felkérés, számomra a televíziós műsorok közül a reggeli, beszélgetős műsorok a leginkább testhezállóak. Reggeli rádiós műsort már vezettem, így a korán keléssel szerencsére nem lesz gond, de tévés élő műsort még nem vezettem, ezért természetesen van bennem egy kis lámpaláz" - írta meg a Bors