Élete legnehezebb időszakáról vallott Csisztu Zsuzsa

Fotó: Polyák Attila/Origo -
család Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmas időszak áll Csisztu Zsuzsa háta mögött, munkája miatt nagyon sokat van mostanában külföldön, de azért igyekszik nem elhanyagolni családját sem.

Bár a tévében mostanában viszonylag keveset láthatjuk, egyáltalán nem unatkozik Csisztu Zsuzsa, sportjogászként és a Magyar Sportújságírók Szövetségének első alelnökeként a világot járja. Új munkája legutóbb Pakisztánba szólította, de még ebben az évben lesz dolga Brüsszelben és Rómában is.

Csisztu Zsuzsa mostanában nagyon sokat utazik Fotó: Polyák Attila/Origo

A műsorvezetőnek, aki nemrég a haját is rövidre vágatta, mostanában sokat kell tehát nélkülöznie a családját, ráadásul férjének szintén gyakran kell külföldre járnia munkája miatt. Csisztu Zsuzsa a hot! magazinnak elmondta, ez egy nem könnyű időszak, de párjával igyekeznek úgy alakítani életüket, hogy a munkára és a magánéletre egyaránt jusson idejük.

"Mindig elmondom a gyerekeimnek, hogy mire számítsanak, meddig nem leszek velük, és persze azt, is, hogy a távollétemben ugyanúgy szeretem őket" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.