Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa hatalmas átalakuláson esett át.

Itt az ősz, a csinos műsorvezető pedig úgy érezte, ideje a külsején is egy kicsit újítani, igazítani. Ahogy a fák a levelüktől, Zsuzsa úgy vált meg hajkoronájától és rövidre változtatta fürtjeit.

Így halloweeneztek a hazai sztárok: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171101-igy-halloweeneztek-a-hazai-sztarok-fotok.htmlMár hazánkban is egyre nagyobb szerepet kap október utolsó éjjele, amikor a legenda szerint életre kelnek a halottak. Ez az éjjel a boszorkányok, szellemek és démonok ünnepe. Ilyenkor mindenki töklámpást farag, hogy a legenda szerint távolt tartsa a rossz erőket, valamint jelmezbe bújik, hogy így is elijessze a gonosz lelkeket.Trend--Caya Hefner túl szexinek bizonyult Hugh özvegye szerint: fotók! http://www.life.hu/trend/20171031-caya-hefnert-hugh-ozvegye-nem-viselte-el.htmlCaya Hefner most elárulta, miért is nem tehette ő be a lápát a Playboy-villába. TrendOrigoVajna Timi párducjelmezben villantott dekoltázst: videóhttp://www.life.hu/trend/20171031-vajna-timi-parducjelmezben-villantott-dekoltazst.htmlVajna Timi nagyon belejött a beöltözésbe: Jessica Rabbit után ezúttal párducként vonaglik legújabb videójában. TrendOrigoKulcsár Edina a szépsége kapcsán indított szavazást http://www.life.hu/trend/20171031-a-szepsege-kapcsan-inditott-szavazast-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina úgy döntött, kikérdezi a rajongói véleményét. Vajon hogyan szebb a szexi modell: sminkkel vagy anélkül? TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoRuhadarabok és kiegészítők a hygge életérzés megéléséhezhttp://www.life.hu/trend/20171030-ruhadarabok-es-kiegeszitok-a-hygge-eleterzes-megelesehez.htmlA Hygge életérzés elérte Magyarországot is, habár a legtöbb ember életében mindig is jelen volt, csak éppen most egy új fogalom alatt beszélünk arról, mennyire fontos az otthon meghittsége, a béke pillanatainak megélése és a gondtalan családi, baráti együttlétek. Mivel a belső állapotunkat az is meghatározza, hogy mit viselünk, mivel vesszük körbe magunkat, ehhez válogattunk most egy-egy bazárt. Trend--Hosszú Katinka különleges fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20171030-igy-nez-ki-hosszu-katinka-mikor-kisminkeli-magat.htmlHosszú Katinka nem mindennapi képet tett közzé: megmutatta, hogy milyen jól áll neki egy kis smink. TrendFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.