Kulcsár Edina keményen beszólt Csutinak: videó!

balhé Ázsia Expressz Kulcsár Edina Csuti összeveszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nehéz körülmények bizony próbára teszik a szerelmeseket, és láthatóan olykor még a legjobban működő kapcsolatokban is felmerülhetnek nézeteltérések. 

Az Ázsia Expressz egy olyan verseny, amely minden szereplőt kifordít a négy sarkából. A kemény feladatok, a szokatlan körülmények és a sok stressz bizony mindenkit képes kiborítani egy idő után. Nemrég például Muri Enikő és Fésűs Nelly esett egymásnak, és olyan dolgokat vágtak egymás fejéhez, amire senki sem számított.

De nem csak ők, hanem Kulcsár Edina és Csuti is kiborult a nyomás hatására. Szerettek volna fuvart szerezni, de - mint ahogy másoknak sem - ez nekik sem ment könnyen. A várakozás és a sikertelenség azonban feszültté tette a szerelmeseket, akik végül egymáson vezették le a feszültséget.

Kulcsár Edina megmutatta otthonát: videó!

Ha becsukod a szemed, azt képzelheted, hogy manapság egy szépségkirálynő valóban úgy él a hétköznapokban is, mint egy igazi királynő. Ha te is azt gondoltad, hogy hatalmas pompa veszi őket körül, most meg fogsz lepődni: videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.