Egyik rajongója rémisztette meg Serena Rigaccit

X-Faktor rajongó Serena Rigacci tehetségkutató zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian tudjuk, a népszerűségnek bizony árnyoldalai is vannak. Ám amikor testözelből tapasztalja ezt meg az ember, az egészen más.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Serena Rigacci Olaszországból jelentkezett a hazai X-Faktorba. A 15 éves lány bátor cselekedetet vállalt ezzel, a tapasztalatairól pedig egy exkluzív interjú keretein belül mesélt a Life.hu-nak.

Nemrég pedig az egyik rajongójáról mesélt, aki döbbenetesen viselkedett. A középkorú férfi a legutóbbi élő show után lépett oda Serenához, hogy néhány róla készült képet dedikáltasson. Ráadásul egy olyan pólót viselt, amelyen a fiatal énekesnő arcképe volt látható, amit Serena kifejezetten furcsának talált egy középkorú ember esetében.

"Pár órával később, amikor indultunk volna a szállásra, akkor vettük észre, hogy még mindig ott volt a férfi az RTL Klub székháza előtt. Ott állt és várt. Nagyon fura, bizarr volt a helyzet. Mégis mit akart tőlem? Rossz érzés fogott el, a filmekben látni ilyet. Szerencsére az egyik stábtag és a biztonsági őr kikísért az autóhoz, és megvárta, amíg elmegyünk. Valamit mondott a férfi, de nem értettem semmit" - mondta Serena.

Persze azzal ő is tisztában van, hogy ilyen esetek bárkivel megtörténhetnek, aki tévés produkcióban szerepel, de szerencsére ezen kívül csupa pozitív visszacsatolás éri az X-Faktor kapcsán. Schiwert-Takács László, a műsor kreatív producere pedig elárulta, hogy minden versenyzőre vigyáznak, főleg az ilyen fiatalkorúakra, mint Serena. - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.