Pásztor Erzsébet pénz nyugdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi 81 éves, de fiatalos energiával élvezi az életet. Egyetlen egy dolog van azonban, amin változtatna, mégpedig a nyugdíja. 

Pásztor Erzsi számára nem számít a kor, ő ugyanúgy élvezi az életét 81 évesen is, mint azelőtt. Mer új dolgokat kipróbálni, nevetni annak ellenére is, hogy férfi az nincs az életében. Úgy gondolja, hogy már nem is találna, hiszen a korban hozzá illő férfiak inkább a lánya korosztályát keresik. Azonban még ezen sem változtatna, de van egyetlen olyan dolog, amin igen.

Pásztor Erzsi szerint a nyugdíja semmire nem elég Forrás: MTI/Zih Zsolt

még így sem elég semmire.

Kulcsár Edina keményen beszólt Csutinak: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171123-osszeveszett-kulcsar-edina-es-csuti.htmlA nehéz körülmények bizony próbára teszik a szerelmeseket, és láthatóan olykor még a legjobban működő kapcsolatokban is felmerülhetnek nézeteltérések. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy szál bugyiban lazít Hawaii-on - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-vajna-timi-egy-szal-bugyiban-lazit-hawaiion-foto.htmlHawaii-on pihen Vajna Timi, ezt pedig egy fenékvillantós Instagram-fotóval adta a nagyvilág tudtára. TV + Sztárok--Imádja kerekded idomait a blogger, aki 3 ruhaméretet hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-imadja-kerekded-idomait-a-blogger-aki-3-ruhameretet-hizott.htmlDanica Marjanovic az egészséges életmód híveként sokáig blogot vezetett, de végül elege lett a karcsúságból: 3 ruhaméretet hízott és végre boldognak érzi magát. TV + SztárokOrigoMa jelenthetik be Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ma-jelenthetik-be-harry-herceg-es-meghan-eljegyzeset.htmlNagy a forgolódás a Buckingham-palotában, és ez nem véletlen. A teljes személyzetet behívták egy értekezletre a bennfentes források szerint azért, mert ma jelentik be Harry és Meghan Markle eljegyzését. TV + Sztárok--Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön. TV + SztárokOrigoSchell Judittot késes gyilkos üldözte: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-schell-judittot-keses-gyilkos-uldozte.htmlSchell Judit színésznő egy nagyon durva éjszakájáról rántotta le a leplet, amit valószínűleg nem kívánna senkinek: késes gyilkos üldözte őt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.