Teljesen összetört Lajsz András, ugyanis családtaként szeretett házi kedvencét megmérgezték. Gordon évekig volt a koktélkirály jó barátja, most már az örök vadászmezőkön szaladgál. 

Végtelen szomorúság költözött Lajsz Andrásék otthonába, szeretett kutyusukat ugyanis megmérgezték. Valószínűleg be akartak törni hozzájuk, ezért végeztek a hatalmas brazil masztiff-fal, akit a világ legszebb kutyájának is megválasztottak. A szomorú hírt egy családtagja közölte a koktélkirállyal, aki telejsen összetört, hiszen barátjaként szerette a nagy ebet. 

Megmérgezték Lajsz András, a koktélkirály kutyájátForrás: TV2

"Felfúvódva találtak rá az udvaron, szörnyű. Gordon szerelem volt az első látásra, családtag volt, és egyben a legjobb barát. Hathetes kora óta velem volt, kiskora óta versenyekre jártunk, Európa-bajnok volt, képtelen vagyok felfogni, hogy ezt tették vele" - mondta a mixer, aki persze a rendőrséget is értesítette. "Esett az eső aznap, és jól kivehető lábnyomokat is találtunk az udvaron, az oldalsó kapu is nyitva volt, úgyhogy több, mint valószínű, hogy be akartak törni hozzánk. A házig nem jutott el a tettes, mert a kiskutyám feltartóztathatta, amíg volt ereje. Bejelentettem a rendőrségen, hogy mi történt, és kértem, hogy nézzenek körül a környéken, hátha elkapják a tettest, de nem tudom, tudnak-e valamit tenni" - árulta el a Borsnak Lajsz András. Úgy véli, aki képes ilyet tenni egy állattal, az egy emberrel is megtenné. "Ha elkapnák azt az embert, aki ezt tette, annyit kívánnék neki, hogy olyan sorsra jusson, mint amire ő juttatta Gordont. Az ilyen nem ember, és biztos vagyok benne, hogy ha állattal képes volt ilyet tenni, akkor emberrel is megtenné" - mondta a koktélkirály, akinek élete az elmúlt időszakban egyáltalán nem volt kiegyensúlyozott: megcsalásos botrányba keveredett