Visszatér a TV2 képernyőjére Gundel Takács Gábor az Áll az alkuval

Áll az alku TV2 Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig két hét alatt közel hatezren jelentkeztek a TV2 felhívására az Áll az alku című népszerű műsorba.  Az őszi évadban a teljes lakosság körében adásonként átlagosan 676 ezren nézték a népszerű gameshowt, és 30 adásból 26 nyerte a műsor sávjának nézettségi versenyét. A csatorna úgy döntött, meghosszabbítja szerződését  Gundel Takács Gáborral, így a legendás tévés vezeti majd a sikerműsort 2018-ban. 

"Ez a produkció valójában nem a táskákról és nem a pénzről szól, hanem emberekről és döntésekről. Nagyon érdekes annak is, aki játszik, de annak is, aki mindezt otthonról követi figyelemmel. Jó volt újra vezetni ezt a műsort, és a visszajelzések azt mutatják, hogy a nézők is kíváncsiak az Áll az alkura. Ezért is vállaltam el nagy örömmel a folytatást" – mondta el a Blikknek Gundel Takács Gábor.

Forrás: tv2

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója arról beszélt: a csatorna maximálisan elégedett az Áll az alku nézettségével, így nem volt kérdés a folytatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.