Mint korábban megírtuk, napok óta elérhetetlen az egykori VV Fanni. Jelenleg a rendőrség is keresi, és egyre több információ van a birtokukban, amelyeknek csak egy része nyilvános. 

A TWN.hu-nak Fanni exe, Renátó nyilatkozott.  "Valóban van kamerafelvétel. A másik, amiről még senki nem írt, hogy Fanni autóját is elvitték" - mondta el a férfi, aki nagyon aggódik volt barátnőjéért. 

"Tudom, kinek a keze van ebben. De mindenk más is tudja, aki Fannihoz közel állt. Sem őt, sem Fannit nem lehet elérni azóta. A lényeg, a Marina-parton nyílt titok volt, szemet szúrhatott, hogy Fanninak milyen életvitele van. Egy fél éve bukkantak fel idegenek az életében, és azóta sok minden megváltozott..." - mesélte, és hozzátette, egy nő bukkant fel nemrégiben a lány életében - jelenleg őt sem lehet elérni -, aki az első találkozáskor is gyanús volt neki. 

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

 "Fanni nem rég vett magának egy kis Smartot. Ez a nő egyszer azt mondta neki, hogy tisztán hallja, valami nincs rendben az autóval. Majd azzal nyugtatta, hogy ő majd elintézi. Fanni meg jóhiszeműen oda is adta neki az autót. Most már nem csak a kocsi, Fanni sincs meg (...) Fanninak volt egy fekete naplója. Nevek, telefonszámok, pénzösszegek szerepeltek benne, meg, ha házhoz ment, akkor a pontos címek is benne voltak. Valószínűleg ezért keresték nagyon a füzetet" - mondta Renátó. 

Az internetes portálnak egy másik informátor arról beszélt, Fannit utoljára egy férfival látták távozni.  Arról is szó esett, hogy szerinte a lánynak volt egy bankban egy széfje, ahol a tartalékait tartott