Ezek voltak a legdurvább és leggyakoribb nézői X-Faktor-kritikák

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor 2017 Gáspár Laci Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért ők a mentorok? Miért ők a versenyzők? Miért nem csak magyarok jelentkezhettek? Miért ő vezeti a műsort? Ez a néhány kérdés egészen biztosan felmerült a nézők egy részében az X-Faktor adásai alatt. Most ezekből szedtünk össze néhányat a Finálé napjáról. Ezeket mind ti írtátok, kommentjeiteket változtatás nélkül közöljük. 

Szerintem Lacinak pont semmi keresnivalója a mentorok között. Egyáltalán nem nyitott az újdonságokra, és képtelen arra, hogy végighallgassa illetve tiszteletben tartsa mentortársai véleményét amennyiben az eltér az övétől. A mentoráltjai egytől egyik esélyesek lettek volna a győzelemre, de a három zenekarból csak egy volt, akikkel tudott is valamit kezdeni. Mert ami a hatáskörén kívül esik (Alter, rnr) azzal egyszerűen nem tud mit kezdeni.

Remélem a jövő évi X-faktor javít az idei minőségén! Kezdve a mentorok leváltásával... borzalmas volt az egész évad, én csak Roland miatt néztem és mélységesen elkeserítő, hogy a nézettség miatt eladják magukat a mentorok is és a versenyzők is. Ráadásul bevezethetnék, hogy aki már nyert egyszer bármilyen jellegű tehetségkutatót külföldön, vagy bent volt a top10-ben, már nem jelentkezhet a X-faktorba. Nem igazságos a többi tehetséges versenyzővel szemben.

Én is megnézem, de inkább csak háttal, amolyan háttérzajnak megy (az is csak halkan). Az első X faktor idejében a műsor az est fénypontja volt, összegyűltünk a haverokkal, együtt néztük, élmény volt. Kiváló énekesek, nagyszerű produkciók voltak, egytől egyig. Most meg...no mindegy, nem vitatkoznék, de egészen más a feeling

Forrás: RTL Sajtóklub

De remélem új mentorok lesznek, csak Lacit hagyják meg! Mellé pedig rakják oda mondjuk Zsédát, Caramelt és Csipát!

A finálé műsor fele feliratos! Ennyire rosszak már a magyarok hogy importálni kell az énekeseket? Jövőre az egész műsor feliratos lesz a külföldiek miatt?

A Magyar szimpadon magyar versenyzőnek, tehetséges énekesnek kellene nyernie! Szégyen, hogy így alakult. Miért nem csak magyar állampolgár nevezhet be a versenyre?! Még egy normális mondatot sem tudnak mondani.

Arra persze büszkék voltunk amikor az Americans got talentet a magyar arnyekszinhaz csapat nyerte nem ? Az ugy nem működik b mi nyerhetünk más ország versenyen de közben mi meg nem engedünk be senkit ide. Ráadásul szerintem tökéletesen beszélnek magyarul, némelyik magyar meg ennyire sem tud a saját nyelvén normálisan megszólalni...nyilván nekem is van nemzettudatom, jó ha magyar nyeri meg, de ha már nem, akkor ők szerintem abszolút megérdemlik. Hangilag magasan profi szinten vannak, két szolamban tökéletesen énekeltek le mindent egy hamis vagy fura hangzat nélkül, aki nem ért ehhez annak fogalma sincs b ezt milyen nehéz összehozni.

Az idei X-faktor a külföldieké volt, a 2018-as legyen most már a magyaroké! Alig hangzott el magyar szám, volt olyan versenyző aki szinte nem is beszélt magyarul. Nem hiszem el hogy ennyit érnek a külföldi szavazatok!!!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.