Sok kislány tartja példaképének Hódi Pamelát

Forrás: Facebook -
Hódi Pamela Várkonyi Andrea példakép Micsoda nők! Várkonyi Andreával Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában beszélt arról Hódi Pamela, hogy miért lehet példakép. 

Hódi Pamela arról is beszélt, hogy miért fontos számára, hogy aktívan jelen legyen a közösségi médiában. Cseke Katinka pedig nem titkolta véleményét, amit itt meg is nézhetsz.

Friss hírek az eltűnt VV Fanni ügyében elindított nyomozásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-friss-hirek-az-eltunt-vv-fanni-ugyeben-elinditott-nyomozasrol-exparja-nyilatkozott.htmlMint korábban megírtuk, napok óta elérhetetlen az egykori VV Fanni. Jelenleg a rendőrség is keresi, és egyre több információ van a birtokukban, amelyeknek csak egy része nyilvános. TV + Sztárok--66 éves lett Cicciolina: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-66-eves-lett-cicciolina.htmlSzinte hihetetlen, hogy a Staller Ilona Anna néven anyakönyvezett színésznőként és pornószínésznőként ismert Cicciolina ma töltötte be a 66. születésnapját. TV + SztárokOrigoEzek voltak a legdurvább és leggyakoribb nézői X-Faktor-kritikákhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-ezek-voltak-a-legdurvabb-nezoi-x-faktor-kritikak.htmlMiért ők a mentorok? Miért ők a versenyzők? Miért nem csak magyarok jelentkezhettek? Miért ő vezeti a műsort? Ez a néhány kérdés egészen biztosan felmerült a nézők egy részében az X-Faktor adásai alatt. Most ezekből szedtünk össze néhányat a Finálé napjáról. Ezeket mind ti írtátok, kommentjeiteket változtatás nélkül közöljük. TV + SztárokOrigoRicco és Claudia az X-Faktor-beli győzelmükről beszéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-ricco-es-claudia-az-x-faktor-beli-gyozelmukrol-beszeltek-interju.htmlGáspár Laci mentoráltjai történelmet írtak, hiszen korábban még sosem nyert magyar X-Faktort csapat, de most Ricco és Claudia sikerével zárult a show. Az énekes páros elmondta, mire költik a megnyert pénzt, valamint abba is beavatták a Life.hu nézőit, mit gondoltak a finálé napjáról, milyen esélyeket láttak maguknak a nap során.TV + SztárokOrigoMegszerezte jogosítványát Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20171126-megszerezte-jogositvanyat-weisz-fanni-meg-is-mutatta.htmlA szőke szépség rendkívül boldog. TV + Sztárok--Sok néző nem volt elégedett azzal, hogy az X-Faktort Ricco és Claudia nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20171126-sok-nezo-nem-volt-elegedett-azzal-hogy-az-x-faktort-ricco-es-claudia-nyerte.htmlTalán még nem volt olyan a tehetségkutatók történetében, hogy az eredményhirdetés után a szavazók egy része ne gyanakodott volna bundára. Nos, most is így történt, nem mindenki örült Ricco és Claudia győzelmének. Az adás utáni nézői kommentekből szemezgettünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.