A zebrán gázolt halálra egy nőt a villamos Budapesten

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Pinkbadger -
gázolás baleset Budapest villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos baleset történt hétfő délelőtt Budapesten, a XV. kerületben: villamos gázolt el egy nőt.

Eddig tisztázatlan körülmények között gázolt el egy nőt a villamos Budapest XV. kerületében a Páskomliget utca 47. szám előtti gyalogos-átkelőhelyen hétfő délelőtt fél 11 előtt néhány perccel – írja a police.hu. A nő beszorult a villamos alá és életét vesztette.

A BKK Facebook oldalán arról tájékoztatta utasait, hogy a 69-es villamos helyett baleset miatt pótlóbusz jár Újpalota, Erdőkerülő utca és Rákospalota, MÁV telep között.

40-en megsérültek a tenerifei diszkóbalesetben: beszakadt alattuk a padlóhttp://www.life.hu/news/20171127-beszakadt-a-padlo-a-bulizok-alatt-tenerifen-40-serult.htmlTenerife délnyugati részén fekvő Adeje városában történt tragédia egy szórakozóhelyen. A diszkó padlója beszakadt az ünneplő tömeg alatt, akik egy emeltnyit zuhantak a pincébe. Összesen 40-en sérültek meg. News--Otthonában mészárolta le a családját a lelkipásztor (18+)http://www.life.hu/news/20171127-lemeszarolta-a-csaladjat-a-lelkipasztor.htmlDöbbenetes dolog történt Amerikában: a lelkipásztor egy fegyverrel végezte ki az egész családját. NewsOrigoFrontális autóbaleset történt: két ember életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20171127-frontalis-autobaleset-tortent-ket-ember-eletet-vesztette.htmlFrontálisan ütközött egy személyautó és egy kisteherautó Fejér megyében. Két ember meghalt, egy könnyebben, egy pedig súlyosan megsérült. NewsOrigoMegtalálhatták Farkas Helga gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20171127-megtalalhattak-farkas-helga-gyilkosat.htmlFarka Helga 17 évesen tűnt el nyomtalanul, azóta próbálják kideríteni, mi is történhetett a fiatal lánnyal. Nemrég azonban áttörés született az ügyben: megtalálhatták a gyilkosát. News--Téliesre fordul az időjárás a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20171126-teliesre-fordul-az-idojaras-a-jovo-heten-elorejelzes.htmlNovember utolsó napjaiban egyre téliesebbre fordul az időjárás. Az eső mellett többfelé várható havas eső, hó is. Lehűlésre is készülni kell: a leghidegebb órákban mínuszok várhatók, az északi völgyekben akár mínusz 10 fok is lehet, s néhol napközben is csak plusz 1-2 fok lesz - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. News--A poligráfos vizsgálat szerint Jeremy Pivent nem szexuális zaklatóhttp://www.life.hu/news/20171126-a-poligrafos-vizsgalat-szerint-jeremy-pivent-szinesz-nem-szexualis-zaklato.htmlSzexuális zaklatással vádolták Jeremy Pivent, a Törtetők című sorozat szereplőjét, ám előfordulhat, hogy semmi nem történt, ugyanis a poligráfos vizsgálat szerint ártatlan.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.