Felismerhetetlen profilkép miatt zárhatnak ki a Facebookodból

Forrás: APA-PictureDesk/HELMUT FOHRINGER / APA / picturedesk.com/Helmut Fohringer -
rendszer Facebook szabály profilkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kizárhatja a Facebook a saját fiókjából azokat a felhasználókat, akiknek nem felismerhető a profilképe.

A Mirror beszámolója szerint új azonosítási rendszert vezet be a Facebook, amely során előfordulhat, hogy kizárnak a fiókunkból egészen addig, amíg egy tiszta, jól felismerhető képet nem töltünk fel magunkról. Mint írták, a közösségi oldal azért várja el felhasználóitól a minőségi fotókat, mert biztosak akarnak abban lenni, hogy tényleg az az ember áll a profil mögött, akit a kép ábrázol.

Állítólag a fotó feltöltse után a rendszer leellenőrzi, a fotó valóban megfelel-e a követelményeknek és ha nem, akkor kizárhatja a felhasználót a fiókjából. Az ilyen fajta azonosítására akkor lesz szükség, ha valaki szokatlan helyről, például a világ másik végéről próbál belépni a Facebookjába.

Szokatlan újítást vezetne be a Facebook Forrás: APA-PictureDesk/HELMUT FOHRINGER / APA / picturedesk.com/Helmut Fohringer

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.