Az Appra magyar! című műsorban Réka gátlástalanul vallott egy afférjáról, mely egy sokak által ismert emberrel történt, aki viszont lerázta őt.

A héten az Appra magyar! című műsorban Rubint Réka is szerepel több sztárvendéggel egyetemben, ráadásul a fitneszlady nem is rejti véka alá a véleményét, valamint a magánéletéről is nyugostan és szívesen nyilatkozik. Így derült fény arra is az egyik kérdésnél, hogy nem Schobert Norbi az első ismert ember az életében.

Rubint Rékának nem Norbi volt az első ismert ember az életébenForrás: Instagram

Azt a kérdést tették fel ugyanis a műsorban, hogy melyik a legcikibb szakítós duma, mire Réka elmesélte, hogy őt mivel rázta le az a bizonyos ismert ember. „Engem ráztak le úgy, ráadásul sokan ismerjük, nem Schobert Norbi..." – kezdte Réka a beszámolóját titokzatosan, a többiek pedig rögtön elkezdtek könyörögni azért, hogy árulja el, ki volt az az illető, de a fitneszlady hajthatatlan volt. „Nem. Nagyon fiatal voltam. Azt mondta, hogy »Figyelj Réka, te nálam jobbat érdemelsz, mert én nem akarlak téged megrontani« Ezt mondta" – számolt be az esetről Réka.