Sebestyén Ági Pumped Gabóval való szakítása után nem sokáig búslakodott, a Való Világ egykori szépfiújával, VV Lórival jött össze. Úgy tűnt, óriási köztük a szerelem, ám mégis szakítás lett a vége. A férfi állítja, a pénz miatt dobta őt a lány.

Ki ne emlékezne Pumped Gabo és Sebestyén Ági viharos kapcsolatára, ami a kamerák előtt zajlott javarészt. A 30 éves szőke bombázó és az izomceleb szerelme a 10 év korkülönbség miatt halálra volt ítélve, és hosszú huzavona után véget is ért. Gabo legjobb barátja, Soma exe mellett találta meg a boldogságot, Ági pedig a Való Világ egykori játékosába, Lóriba szeretett bele. Úgy tűnt, nagyon boldogok, ám mégis szakítás lett a vége. Lóri szerint a pénz hiánya ölte meg szerelmüket. 

Sebestyén ÁgiForrás: Instagram

"Mintegy két hete már érezhető volt, hogy szakítani fogunk. Volt probléma az anyagiakkal, nem tudtam fizetni a hét végi együttléteket, meg a karácsonyi ajándékot sem tudtam volna úgy, ahogy szeretném. Nem értem utol magam anyagilag, ez egy ilyen helyzet. Szeretem őt, és elfogadom a döntését, nem tudok rá rosszat mondani, nem bánok semmit. Nagy hibám a féltékenységem, ami miatt sokat veszekedtünk. Belátom, hibáztam, de próbáltam változtatni rajta. Visszatekintve úgy gondolom, én voltam a revans Gabónak, aki összejött Lunával" - mesélte a Blikknek a férfi.