Immár fegyvert is hordhat magánál Berki Krisztián, a műsorvezető ugyanis engedélyt szerzett önvédelmi lőfegyver tartására.

Berki Krisztián egyik barátja biztonsági cégében érdekelt, ezért vágott bele a képzésbe és szervett fegyvertartási engedélyt. Ám mint mondja, nem csak ez motiválta, fontos számára saját maga biztonsága is.

„A férfiak manapság nem tudnák megvédeni magukat vagy családjukat az utcán, ha veszélyes helyzetbe keverednek. És nincs meg az a tudás sem, hogy hogyan lehet kikerülni egy neccesebb szituációt, ezért ilyen képzéseken szinte minden férfinak részt kellene vennie. Ezekben pedig ugyanúgy benne van a lőfegyverek használata is." – nyilatkozta a celeb a Borsnak, majd hozzátette, szerencsére még nem került olyan kellemetlen helyzetbe, hogy szüksége legyen fegyverre és természetesen nem is mindig fogja magánál hordani azt. „Eddig sem féltem senkitől, ezután sem fogok, de már tudom, hogyan kell kezelni egy zűrös szituációt fegyverrel vagy anélkül"

Berki Krisztián immár fegyvert is hordhat magánálForrás: Nagy Orsolya/pr

 A műsorvezető az utóbbi időben a magnélete miatt került a figyelem középpontjába, szeptemberben ugyanis szakított gyermeke anyjával, Hódi Pamelával, legutóbb pedig a tavalyi szépségkirálynővel, Gelencsér Tímeával boronálták össze.