Pumped Gabo és Kabát Peti sajnos lemaradtak arról a pillanatról, amikor Cicciolina ledobta magáról a felsőt, de nem akartak belenyugodni abba, hogy rajtuk kívül mindenki látta a felnőttfilmes melleit. Kitervelték, hogyan vetkőztethetnék le. 

A Celeb vagyok, ments ki innen! csapatának tagja Cicciolina is, akit főleg felnőtt filmjei miatt ismer az ország. Várható volt, hogy a műsorban eljön az a pillanat, amikor megszabadul ruháitól a 66 éves szőkeség, és erre viszonylag gyorsan sor is került. A baj csak az, hogy Pumped Gabo és Kabát Peti lemaradtak róla, de ebbe nem nyugodtak bele, ők is szerették volna ugyanis látni Cicciolina melleit, íg elkezdtek azon godnolkozni, hogyan vetkőztethetnék le. "És mit mondasz neki, hogy mutasd már meg Ilona?" - kérdezte Kabát Gabótól.

Kabát Peti és Pumped Gabo elhívták Cicciolinát fürdeniForrás: RTL Klub

Végül arra jutottak, hogy elhívják fürdőzni, hátha így megpillanthatják majd a kebleit. Sikerült is elcsalniuk, de nagy bánatukra Cicciolinán volt melltartó. Pumped Gabo ezért megpróbált "finoman" célozgatni, hátha így leveszi majd a ruháit. Ciccilonia, egyébként az tényleg igaz, hogy te szoktál meztelenül fürdeni?" - tette fel a kérdést Gabo, amire Kabát Peti is rátett egy lapáttal. "Nincs rajtad ruha, amikor fürdesz, nudizol?" - színlelt meglepődöttséget és értetlenkedést Peti. Cicciolina pedig elismerte, hogy igen, szokott meztelenül pancsolni. "Holnap, ha szép idő lesz, akkor meztelenebbre csinálom magam" - mondta nekik Cicciolina, aki persze átlátott a fiúk harmatgyenge próbálkozásán, és végül is megadta nekik azt, amire vágytak. "Ha rögtön mondták volna, hogy akarják látni a cicimet, én rögtön megmutattam volna nekik" - mondta Cicciolina. 

Kabát Peti és Pumped Gabo megkapták, amit akartakForrás: RTL Klub