Celeb vagyok, ments ki innen! vetkőzés Pumped Gabo Kabát Peti Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo és Kabát Peti sajnos lemaradtak arról a pillanatról, amikor Cicciolina ledobta magáról a felsőt, de nem akartak belenyugodni abba, hogy rajtuk kívül mindenki látta a felnőttfilmes melleit. Kitervelték, hogyan vetkőztethetnék le. 

A Celeb vagyok, ments ki innen! csapatának tagja Cicciolina is, akit főleg felnőtt filmjei miatt ismer az ország. Várható volt, hogy a műsorban eljön az a pillanat, amikor megszabadul ruháitól a 66 éves szőkeség, és erre viszonylag gyorsan sor is került. A baj csak az, hogy Pumped Gabo és Kabát Peti lemaradtak róla, de ebbe nem nyugodtak bele, ők is szerették volna ugyanis látni Cicciolina melleit, íg elkezdtek azon godnolkozni, hogyan vetkőztethetnék le. "És mit mondasz neki, hogy mutasd már meg Ilona?" - kérdezte Kabát Gabótól.

Kabát Peti és Pumped Gabo elhívták Cicciolinát fürdeni Forrás: RTL Klub
Kabát Peti és Pumped Gabo megkapták, amit akartak Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.