A szereplőtársaknak és a nézőknek is feltűnt a dzsungelben, hogy alakul valami Kabát Péter és Survivor Claudia között. A focista menyasszonya, Adrienne most kissé bosszankodva üzent a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőinek.

Kabát Péter és menyasszonya, Róka Adrienne, aki korábban pornófilmekben is szerepelt, immár hét éve alkotnak egy párt. Az interneten ismerték meg egymást, majd egy hónapnyi levelezés után személyesen is találkoztak. Azóta a lánykérés is megtörtént, de az esküvőre egyelőre nem került sor. A pár a következő heteket biztosan külön tölti, hiszen a focista az egyik szereplő a Dél-Afrikában forgatott Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-ben.

Nagy kérdés, hogy kapcsolatuk kibírja-e ezt az időszakot, főleg úgy, hogy Kabát Peti körül a dzsungelben is nyüzsögnek a nők. A focista meglehetősen jól kijön Survivor Claudiával, ami a többi szereplőnek is feltűnt: még egy verset is költöttek az összeboronált párról, de Cicciolináról is leimádkozta már a bikinifelsőt.

Látta az eseményeket Adrienne is, aki a Borsnak elmondta, nem nyerték el tetszését a látottak, és szerinte ideje lenne egy kicsit visszafognia magát a párjának.

„Ismerem Klaudiát régebbről, aranyos lány, de szerintem picit beleélte magát valamibe, amibe nem kellene. Megértem, hogy szimpatizál Petivel, ő nagyon kedves srác, de a nyitottságát sajnos sokan félreértik. De nem bántom a lányt, sőt, ha most én dönthetnék, ki menjen a bátorságpróbára, biztos Kabátot küldeném, hogy kicsit vegyen már vissza!" – mondta a lapnak.

Vajon Cicciolinára is féltékeny lesz az egykor szintén pornós Adrienne, ugyanis Kabát és Pumped őt szemelték ki maguknak és mindent meg is tettek annak érdekében, hogy megmutassa nekik méretes melleit a pornókirálynő.

Kabát Péter és menyasszonya, Róka AdrienneForrás: RTL Klub