Gyermeknevelési szokásairól mesélt Schobert Norbi. A fitneszguru elárulta, mikor kaphatnak pénzt a gyermekei, hogyan bünteti meg őket, ha a szükséges és mit gondol a gazdagságról.

Schobert Norbi a Best magazinnak mesélt őszintén arról, hogyan is zajlik náluk a gyermekek nevelése. Mint mondja, ezt a feleségére, Rékára bízza, ő csak nagyon ritkán szól bele. Nem szereti az agresszivitást, ugyanakkor úgy érzi, ha már nem segít a szép szó, szükség lehet egy fenékre csapásra. De csakis egyre, mert szerinte kettő már verésnek számít, ezt pedig senki nem érdemli meg.

„Én azt sem szégyellem bevallani, hogy bizony a mi családunkban is előfordult már, hogy a fenekükre csaptam, de nagyon indokolt esetben" – mesélte Schobert Norbi a lapnak.

A Schobert család: Schobert Norbi, Lara, Norbika, Zalán és Rubint RékaForrás: Instagram/rekarubint

Nem rejtette véka alá véleményét a gazdagságról sem, állítja, a pénz nem jelent boldogságot, de jól tudja, hogy jelentősen megkönnyíti az életet. Erre neveli a gyermekeit is.

„Megmutatom nekik, hogy a jólétért sokat kell tenni. A mi családunkban a zsebpénz nem alanyi jogon jár, alaposan meg kell dolgozniuk érte, és amennyiben nincs elvégezve a feladat, akkor a pénz is elmarad" – mondta.