Rubint Réka: megbecsülöm a pénzt

Forrás: Istvan Ruff -
Rubint Réka interjú Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka szerepelt a Feleségek luxuskivitelben című reality-ben, de csupán pár rész erejéig. Most elárulta, valójában mit jelent számára a luxus.

Pár epizód után otthagyta Rubint Réka a VIASAT3 reality-jét, mint mondja, azért, mert nem tudta összeegyeztetni a forgatásokat egyéb elfoglaltságaival. Bár sokan azt mondták neki, nem is illett bele a sorozatba, ő továbbra is nézi a műsort, ha teheti, és szerinte a luxusfeleségek egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek a kamera mutatja őket.

Rubint Réka megbecsüli a pénzt Forrás: Istvan Ruff

A zoom.hu-nak adott interjúban elárulta azt is, nem jellemző rá a vásárolgatás, egy ruhadarabot, csizmát akár évekig hord. Mint mondja, ő tényleg megbecsüli a pénzt.

„Én nem tudok más lenni, mint amilyen vagyok. Nekem a pénz az a munkám természetes hozadéka, nem tudnék elszámolni azzal, mennyit kerestem pontosan az elmúlt hónapban. Soha nem azért szerepelek, hogy nagyon sok pénzt keressek, ez mindig is így volt. Amikor 21 évesen megvettem az összespórolt pénzemből a kis piros Polskimat, akkor is boldog voltam. Ha a mozgást tudom hirdetni, akkor nem számít, milyen autóm van, vagy hogy albérletben, kollégiumban vagy saját házban lakom. Engem így neveltek, a műsor címéből is csak a feleség illik rám. A luxus nálam nem a sokadik táskát jelenti, hanem azt, hogy tudok aludni fél órát." – nyilatkozta az oldalnak.

Hivatalos közleményt adott ki Vilmos herceg és Katalin Harry eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-hivatalos-kozlemenyt-adott-ki-vilmos-herceg-es-katalin-harry-eljegyzeserol.htmlElérkezett végre az a pillanat, amire sokan régóta vártak, vagyis Harry herceg megkérte Meghan Markle kezét. A hivatalos bejelentés után Vilmos és Katalin is reagáltak a hírre, íme, a véleményük. TV + Sztárok--Elfogultsággal vádolják a nézők Tóth Verát http://www.life.hu/sztarok/20171128-elfogultsaggal-vadoljak-a-nezok-toth-verat-a-sztarban-sztar-1-kicsi-musorban.htmlAz internetezők egy része úgy véli, Tóth Vera elfogult a Sztárban Sztár+1 kicsi műsorban Tóth Gabival, aki párjával ezért nyerte meg az első adást. TV + Sztárok--Ritkán látott férjével, Csabával fotózkodott Stahl Judithttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ritkan-latott-ferjevel-csabaval-fotozkodott-stahl-judit.htmlKülönleges fénykép készült Stahl Judit 49. születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--Gelencsér Tímea ghánai szépségkirálynőkkel fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20171127-gelencser-timea-ghanai-szepsegkiralynokkel-fotozkodott-a-parlamentben.htmlGhánai szépségkirálynők érkeztek Magyarországra, idegenvezetőjük pedig nem más, mint Gelencsér Tímea. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMegtalálták VV Fannit?http://www.life.hu/sztarok/20171128-megtalaltak-az-eltunt-vv-fannit.htmlAz egyik napilap arról ír, hogy megtalálták az eltűnt VV Fannit. TV + Sztárok--Letartóztattak egy férfit VV Fanni eltűnése ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-letartoztattak-egy-ferfit-vv-fanni-eltunese-ugyeben-kozolte-a-rendorseg.htmlForró nyomon lehetnek a rendőrök VV Fanni eltűnési ügyében, lapinformációk szerint egy ember már a rács mögött van, amit a rendőrség meg is erősített. Most azonban újabb részletek derültek ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.