szuperhold égitest ezotéria kívánság Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperhold mágikus erejét sokan nagyra tartják, így ha van valamilyen teljesítetlen vágyad, akkor most érdemes kívánni. 

A szuperhold kifejezést egy Richard Nolle nevű azstrológus találta ki, 1979-ben. Azóta a köznyelv is így nevezi azt az állapotot, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be. Ilyenkor lesz ugyanis a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb.

Szuperholdat Magyarországról egy évben akár többször is láthatunk, ám ezen a hétvégén,

egész pontosan december 3-án

egy igen különleges, úgy nevezett szuper-szuperholdat láthatunk, ami a szokásosnál is sokkal erőteljesebben és látványosabban jelenik majd meg az esti égbolton.

Érdemes időt szakítani rá, ugyanis ilyet legközelebb 2034-ben láthatsz Forrás: Photononstop/Christophe Lehenaff/Photononstop/Christophe Lehenaff

Az előrejelzések szerint 14%-kal nagyobb, valamint 30%-kal fényesebb lesz, mint a 2015. szeptemberi vérhold volt. Ez olyan különleges, hogy előreláthatólag 2034-ig nem lesz ismétlése. Mivel az asztrológiában a Holdnak komoly szerepe van, így a szuper-szuperhold feltűnése ezoterikus szempontból is nagyon fontos.

Igyekezzünk figyelni a belső hangjainkra, és azokra a vágyainkra koncentrálni, amelyeket szeretnénk elérni a jövőben. Felidézhetünk magunkban esetleges feldolgozatlan sérelmeket is, ugyanis ez a hétvége megkönnyebbülést hozhat sokak számára.

Elgázoltak egy gyalogost az M0-son http://www.life.hu/news/20171202-elgazoltak-egy-gyalogost-az-m0-son-nagytarcsanal-1.htmlEgy személygépkocsi elgázolt egy férfit péntek éjjel az M0-s autóúton, Nagytarcsa térségében az M5-ös autópálya irányában. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt - közölte honlapján a rendőrség. NewsThinkstockNagyon hideg lesz a decemberhttp://www.life.hu/news/20171202-nagyon-hideg-lesz-a-december-2017-ben-idojaras.htmlA szokásosnál jóval hidegebb lehet az idei december egész Európában, így Magyarországon is.News--A börtönben akarta feleségül venni 50 évvel fiatalabb barátnőjét Charles Mansonhttp://www.life.hu/news/20171201-a-bortonben-akarta-felesegul-venni-baratnojet-charles-manson.htmlUtolsó éveit több mint 50 évvel fiatalabb szerelmével töltötte Charles Manson, aki november végén hunyt el a börtönben. News-- Egymilliárd forintot nyert egy szerencsés magyar játékos a Kenón http://www.life.hu/news/20171201--egymilliard-forintot-nyert-egy-szerencses-magyar-jatekos-a-kenon.htmlŐ lehet minden idők legszerencsésebb magyar játékosa, ugyanis 1000 forintból sikerült egymilliárdot csinálnia. Nyereményével ő lett minden idők első magyar Kenó milliárdosa. News--Baleset: mentőautó ütközött terepjáróval Budapestenhttp://www.life.hu/news/20171201-baleset-mentoauto-utkozott-terepjaroval-budapesten.htmlBaleset történt csütörtök este Csepelen: egy mentőautó ütközött egy terepjáróval. News--Kiábrándító eredmények: a kutatók állítják, a jeti nem létezikhttp://www.life.hu/news/20171129-kutatok-allitjak-a-jeti-nem-letezik.htmlMegoldódni látszik a „jeti-rejtély": a kutatók most korábbi leletekről bizonyították be, hogy medvéktől, illetve kutyától származnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.