Szuperhold lesz az égen vasárnap este

Forrás: Science Photo Library/MARK GARLICK/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Mark Garlick/Science Photo Libra -
szuperhold égbolt jelenség Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 3-án lesz az idei év első és egyetlen Szuperholdja. Érdemes figyelni az eget, ugyanis ez a jelenség káprázatos, az energiáiról nem is beszélve.

Szuperholdnak nevezzük azt a jelenséget, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor lesz a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb.

December 3-án vasárnap, az évben először és utoljára, szuperhold fogja beragyogni az éjszakai égboltot Forrás: Science Photo Library/MARK GARLICK/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Mark Garlick/Science Photo Libra

Évente változó, hogy hányszor fordul elő ez a jelenség. Volt olyan év, hogy ilyen egybeesés egyszer sem fordult elő, de olyan év is akadt, amikor többször is láthattunk ilyet, idén ez lesz az első és az utolsó.

Bár csillagászati szempontból nem számottevő ez a jelenség, asztrológiai szempontból annál inkább. A hozzáértők szerint ilyenkor hatalmas energiák szabadulnak fel. A Telihold segít a problémák felszínre hozásában, ha például valakivel problémád van, de azt régóta nem mered előhozni, a Telihold segít ebben.

VV Fanni ügye folytatódik, exe megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vv-fanni-ugye-folytatodik-exe-megszolalt-hogyan-tovabb.htmlVV Fanni néhány nappal ezelőtt tűnt el, családja pedig kétségbeesetten keresi őt. TV + Sztárok--Vasvári Vivien pocakos, bikinis fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171203-vasvari-vivien-pocakos-bikinis-fotot-posztolt-foto.htmlBár itthon tombol a tél, Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben nagyszájú sztárja egy egzotikus szigeten tölti az idejét.TrendOrigoKabát Peti csupasz fenekét masszírozza Cicciolina: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-kabat-peti-csupasz-feneket-masszirozza-cicciolina-video.htmlIsmét egy arcpirító pillanat szemtanúi lehettünk a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban: Cicciolina Kabát Peti csupasz fenekét masszírozta.TV + SztárokOrigoPumped Gabót megbüntették a Celeb vagyok, ments ki innenben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-pumped-gabot-megbuntettek-a-celeb-vagyok-ments-ki-innenben-video.htmlPumped Gabo a wc felelős a dzsungelben, ám nehezére esik elvégezni a feladatát.TV + Sztárok--Tücsi egy igazi gorillával szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-tucsi-egy-igazi-gorillaval-szelfizett-foto.htmlTücsi és vőlegénye jelenleg Amerikában élnek, hiszem a férfi profi jégkorongozóként ott írt alá egy csapatnál. Természetesen a fiatal lány követte szíve választottját, amerikai kalandjaikról pedig folyamatosan tudatják az itthoniakat. Ezúttal egy gorillával találkoztak.TV + SztárokOrigoMeghan Markle szexvideója kering az interneten: videóhttp://www.life.hu/intim/20171201-meghan-markle-szexvideoja-kering-az-interneten-video.htmlKöztudott, hogy Meghan Markle a Suits nevű sorozatban játszott, amit jegyese, Harry herceg miatt hagyott ott. Ám a múlt nem múlik el nyomtalanul.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.