VV Fanni és Dennis a luxusbörtönben szerettek egymásba, majd a játék után még néhány hónapig kitartottak egymás mellett. Bár két éve nem tartják a kapcsolatot, a férfit mégis megviselte, ami exével történt.

"Bár két éve nem beszéltünk, megvisel, ami vele történt. A ValóVilág után még néhány hónapig együtt voltunk, aztán teljesen vége lett a kapcsolatunknak. Kósza hírekből tudtam csak, hogy mi van vele. Sokan írtak, hogy tudom-e, a testéből él, de olyan is akadt, aki alpári stílusban közölte, hogy mennyiért feküdt le a volt barátnőmmel" - kezdte Denni a Blikknek adott interjújában. 

VV fanni és VV Dennis balaton Sound 2015Forrás:Life.hu

"Pénzközpontú volt már akkor is Fanni, na de ki nem az? Ez volt neki a legfontosabb, mert változtatni akart sok mindenen. Szeretett volna kialakítani egy olyan életet, amilyenre vágyott. A médiában nem sikerült elhelyezkedni, ezért választotta a könnyebb utat. Bár már nem érzek szerelmet Fanni iránt, de nagyon is aggódom érte. Együttérzek a családdal, lélekben velük vagyok. Nagyon durva, hogy eltelt két hét, és meg mindig nem került elő. Remélem, hogy hamarosan hazatér."