VV Dennis is megszólalt exe, VV Fanni eltűnésével kapcsolatban

Forrás:Life.hu -
eltűnés ex Való Világ VV Dennis VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni és Dennis a luxusbörtönben szerettek egymásba, majd a játék után még néhány hónapig kitartottak egymás mellett. Bár két éve nem tartják a kapcsolatot, a férfit mégis megviselte, ami exével történt.

"Bár két éve nem beszéltünk, megvisel, ami vele történt. A ValóVilág után még néhány hónapig együtt voltunk, aztán teljesen vége lett a kapcsolatunknak. Kósza hírekből tudtam csak, hogy mi van vele. Sokan írtak, hogy tudom-e, a testéből él, de olyan is akadt, aki alpári stílusban közölte, hogy mennyiért feküdt le a volt barátnőmmel" - kezdte Denni a Blikknek adott interjújában.

VV fanni és VV Dennis balaton Sound 2015 Forrás:Life.hu

"Pénzközpontú volt már akkor is Fanni, na de ki nem az? Ez volt neki a legfontosabb, mert változtatni akart sok mindenen. Szeretett volna kialakítani egy olyan életet, amilyenre vágyott. A médiában nem sikerült elhelyezkedni, ezért választotta a könnyebb utat. Bár már nem érzek szerelmet Fanni iránt, de nagyon is aggódom érte. Együttérzek a családdal, lélekben velük vagyok. Nagyon durva, hogy eltelt két hét, és meg mindig nem került elő. Remélem, hogy hamarosan hazatér."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.