Kiderült, hány százezerért lép fel a Korda házaspár

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Korda György gázsi Balázs Klári fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldön nem titok, hogy mennyiért vállalják a fellépéseket a sztárok, ezzel szemben a magyar celebek nem szívesen nyilatkoznak arról, hogy mennyi is a gázsijuk. A Bors azonban kísérletet tett arra, hogy ezt kiderítse.

A hazai sztárok hétpecsétes titokként őrzik pénztárcájukat, és a szerepléseik árát. A Bors mégis tette egy próbát, és bepróbálkozott pár ismert előadónál, hogy kiderítse, mennyit kérnek egy-egy szereplésért.

Csepregi Éva kedvesen válaszolt a megkeresésére, elmondta, hogy 350 ezer forinttól vállal fellépéseket, de az ár természetesen több mindentől függ. Nem mindegy, hogy egy fesztiválon kell színpadra állnia, vagy egy klubban kell énekelnie, és az is számít, hogy menyik városban és melyik időszakban van az esemény, amire elhívják.

Korda György sem titkolta el, mennyi a tarifájuk: "Lehet, hogy többet érünk, de 400 ezer Ft+áfa az az összeg, amit bárhol alkudozás nélkül, boldogan kifizetnek nekünk. Ez egy minimum ötvenperces, fél-playback fellépést jelent, ami a technikus, a sofőr, Klárika és az én honoráriumomat tartalmazza" - mondta 78 énekes a lapnak.

Korda Görgy elárulta, mennyit kérnek egy fellépésért Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Sajnos azonban nem mindenki volt ilyen közlékeny, voltak előadók, akik felháborodtak a kérdésen. Kovács Kati menedzsere sem kívánt nyilatkozni, valamint Zoltán Erika is azt gondolja, hogy az ár csak az előadóra és a megrendelőre vonatkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.