Róka Adrienne nem aggódik: megbízik párjában, Kabát Petiben, aki jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepel.

Ahhoz képest, hogy pár napja még kissé ingerülten nyilatkozott, most kisimult arccal reagált Róka Adrienne arra a kérdésre, hogy mi a véleménye szerelme, Kabát Peti viselkedéséről a dzsungelben. A szépség Pumped Gabó és Lukács Miki párjával együtt az RTL Klub vendége volt, ahol bárki tehetett fel nekik kérdéseket.

Természetesen igen hamar terítékre került Kabát Peti nőkhöz való, meglehetőségen félreérthető viselkedése a dzsungelben. Egy néző nem rejtette véka alá véleményét, azt mondta, a focista szégyellhetné magát és jobban meg kellene becsülnie szép „feleségét". Erre reagálva Róka Adrienne elárulta, megbízik párjában.

„Szerintem azért tudja ő, hogy mi újság van. Annyira azért nem kell aggódnia miattunk, de azért köszönöm!" – válaszolta a kérdezőnek, majd hozzátette, nagyon hiányzik neki kedvese. „Ilyen hosszú időt még soha nem voltunk távol egymástól, annyi jó van benne, hogy esténként láthatom a tévében."