Kiss Ramónának műsorvezetőként rengeteg a dolga, jelenleg éppen Dél-Afrikában vezeti a Celeb vagyok, ment ki innen!-t. Így viszont a családjától és a párjától is távol van, ami nagyon nem könnyű.

Kiss Ramóna boldog lehet, hiszen a munkája és a magánélete is rendben van. A Barátok közt Szentmihályi Zsófijából műsorvezető lett, és ráadásul már menyasszony is, hiszen Lékai Máté már el is jegyezte őt. Teljes a boldogság így Rami életében, de azért vannak nehézségek, hiszen jelenleg munkája miatt 10 ezer kilométerre van kedvesétől, ami egyáltalán nem könnyű.

Kiss Ramónának honvágya vanForrás: Instagram/Kiss Ramóna

"Hiányzik a párom és a családom, hiszen csak interneten keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot"A m- mondta Rami, aki azért igyekszik pozitív maradni. "Ám az ünnepek így még különlegesebbek lesznek idén, amikor végre hazaérek. Biztos vagyok benne, hogy amint otthon leszek, bepótoljuk a családommal a távolság miatt kimaradt perceket. A húgommal 23 éve mindig együtt ünnepeltük a szülinapom, ám idén először csak a technika segítségével tudtuk egymást felköszönteni" - panaszolta a Blikknek a műsorvezető, aki azért nem maradt buli nélkül, hiszen a stáb gondoskodott a jó hangulatról. "Az életemben most a Celeb vagyok, ments ki innen! az első, így jólesett, hogy a stáb élő adásban köszöntött fel. Ilyen nagy meglepetésben még sosem volt részem. Biztos vagyok benne, hogy az idei születésnapom kiemelten fontos és különleges eseményként marad meg az emlékeimben" - árulta el Rami. 

Nem tetszik a nézőknek, ahogy Kiss Ramóna és Puskás Peti vezeti a Celeb vagyok, ments ki innen!-t


Borzalmasnak tartják a nézők Kiss Ramóna és Puskás Peti teljesítményét a Celeb vagyok...! műsorban. Vannak, akik kulturáltabban fogalmazzák meg, hogy nézni is rossz a párost, mások kevésbé szofisztikált kommentet írnak a műsor Facebook oldalára, de az tény, hogy kevés olyan hozzászólást sem találtunk, ahol dicsérnék őket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!