Baukó Éva Facebook-oldalán osztotta meg történetét, azt állítja, hogy Havas Henrik zaklatta őt, míg neki dolgozott személyi asszisztensként. 

Baukó Éva azt állítja, hogy szexuálisan zaklatták. Történetét először Facebook-oldalán osztotta meg, melyben nem nevezte meg zaklatóját. "Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője. Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem, és akit tiszteltem. Pár hónapig a személyi asszisztense voltam, azt hittem, ez lesz álmaim állása. Aztán kiderült, hogy ez a férfi, a híres ember egy könyörtelen zsarnok, egy szexuális ragadozó" - írta Facebook-oldalára Éva. Hozzátette, hogy ezért küzdött alkoholproblémákkal és pánikbetegséggel is. 

Baukó Éva szexuális zaklatásáról vallottForrás: Facebook/Baukó Éva

"Ez is közrejátszott abban , hogy az italhoz nyúltam, ezért voltak visszatérő, depressziós időszakaim, ez okozta a pánikbetegségemet is. Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt" - írta Éva, az Indexnek azonban bővebben nyilatkozott, és elmondta, ki volt a zajlatója. Havas Henriket vádolja. "Azt ígérte, hogy kifizeti az albérletemet, és anyagilag is támogat, ha a barátnője leszek. Nem nyúlt hozzám soha, fizikálisan nem molesztált, »csak« verbálisan" - mondta Éva, aki a sorozatosan visszautasította Havas közeledését, aki fel is hagyott vele, viszont utána állítólag elbocsátotta. Havas Henrik is megszólalt az üggyel kapcsolatban, azt mondta, az egész csak kitaláció. Engem ez az egész nem érdekel" - mondta.