Michael Schumacher családja ünnepelhet: Gina Schumacher jól szerepelt a lovagló versenyen

"Forrás: AFP " -
öröm Gina Schumacher Michael Schumacher lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher családjának nem könnyű, de muszáj, hogy a nehézségek ellenére éljék az életüket, és észrevegyék az apróbb örömöket. A hétvégén egy ilyenben volt részük, Schumi lánya ugyanis remekül szerepelt a lovagló versenyen. 

Büszke lenne lányára Michael Schumacher, Gina ugyanis remekül szerepelt a lyoni lovagló versenyen. Úgy tűnik, hogy a versenyszellemét és a kitartását édesapjától örökölte, akit már hosszú ideje nélkülöznie kell, persze nem csak neki. Mióta Schumacher síbalesetet szenvedett, a családnak nem sok jó jutott, csak az állandó bizonytalanság, ezért is fontosak ezek az apróbb mérföldkövek.

Gina Schumacher mindig szeretett lovagolni Forrás: NORTHFOTO/No Credit

Az ilyen örömök összekovácsolják a családot, és Gina is megérdemli, hogy rá irányuljon kicsit a figyelem, hiszen megdolgozott érte. Michael Schumacher lányát barátja és édesanyja kísérte el a versenyre, melyen összesen 200 lovas indult - írja a Daily Mail.

Milliókat kap vigaszdíjként Mariah Carey az expasijátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-milliokat-kap-vigaszdijkent-mariah-carey-az-expasijatol-james-packertol.htmlSzeptemberben szakított vőlegényével Mariah Carey, most úgy tűnik, annak ellenére, hogy nem lett házasság a kapcsolatból, az énekesnő mégis tovább gyarapíthatta vagyonát. TV + Sztárok--Így búcsúzik egykori villatársa, Maci VV Fannitól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-igy-bucsuzik-egykori-villatarsa-maci-vv-fannitol.htmlBár a rendőrség hivatalosan még nem mondta ki, VV Fanni meghalt, az édesanyja megerősítette a sajnálatos érteüléseket. Volt villatársa, a Maciként ismert Zsolt megható videóban búcsúzott el tőle. TV + SztárokOrigoTündéri: 6 hónapos kislányával fotózták Bárdosi Ildikót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-tunderi-6-honapos-kislanyaval-fotoztak-bardosi-ildikot-foto.htmlImmár hat hónapos Bárdosi Sándor és Ildikó kisebbik gyermeke, Maja, akit az édesanyja most meg is mutatott a nagyvilágnak. TV + Sztárok--Komoly büntetés várhat Alekoszra és lövöldöző barátnőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20171205-komoly-buntetes-varhat-alekoszra-es-baratnojere.htmlAlekosz barátnője egy buliban pisztollyal lövöldözött, az esetről pedig videó is készült. Az egykori villalakó szerint nincs ebben semmi kivetnivaló, ám valószínűleg a párnak felelnie kell majd a tettéért. TV + SztárokOrigoNagy a boldogság: megszületett az Agymenők sztárjának gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20171205-nagy-a-boldogsag-megszuletett-az-agymenok-sztarjanak-gyermeke.htmlMegszületett az Agymenők szőke sztárjának, Melissa Rauchnak az első gyermeke. A kislány a Sadie nevet kapta. TV + Sztárok--Édesapjának mesélt először Ördög Nóra terhességéről Nánási Pál http://www.life.hu/sztarok/20171205-nanasi-pal-az-edesapjanak-meselt-eloszor-nori-terhessegerol.htmlTatár Csilla és a kisfia Nánási Pál stúdiójában vendégeskedtek, ahol 34 különleges kérdést tettek fel az ismert fotósnak. Pali pedig igyekezett legjobb tudása szerint válaszolni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.