Milliókat kap vigaszdíjként Mariah Carey az expasijától

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP -
Mariah Carey eljegyzési gyűrű szakítás milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben szakított vőlegényével Mariah Carey, most úgy tűnik, annak ellenére, hogy nem lett házasság a kapcsolatból, az énekesnő mégis tovább gyarapíthatta vagyonát.

Nem tudni pontosan, mi volt az oka Mariah Carey és a milliárdos James Packer szakításának, többen tudni vélik, hogy a férfinak elege lett az énekesnő költekezéséből, ráadásul nagyon féltékeny volt az egyik háttértáncosra is -mint kiderült, jogosan. Az azonban biztos, hogy a szépség így is jól járt anyagilag, hiszen egy korábbi megállapodás miatt (egyfajta vigaszdíjként) most egy nagyobb összeg üti a markát. A People magazin szerint ez akár az 5-10 millió dollárt is elérheti.

Ráadásul úgy tűnik, Mariah Carey az eljegyzési gyűrűjétől sem szeretne megszabadulni, két hónappal a szakítás után még mindig hordja a hatalmas, 10 millió dollárt érő gyémántékszerét.

Mariah Carey jól járt a szakítással Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.