Ahogy megírtuk,Baukó Éva verbális szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket. A lány azt állítja, emiatt lettek mentális problémái, és innen eredeztethető alkoholizmusa és pánikbetegsége is. Azóta Havas is nyilatkozott az ügyben: kijelentette magasról tesz az egészre. 

"A mai napig nem tudom eldönteni, hogy megbocsátottam-e neki. Van bennem düh, harag, de csillapodtak az érzéseim, ennek az egésznek már nyolc éve. Amikor tíz éve felkerültem Pestre, akkor egy tiszta, ártatlan lány voltam. Aztán nem sokkal később megismertem Havast. Többek közt miatta siklott ki az életem, ami miatt elkezdtem inni és pánikbeteg meg depressziós lettem. Nem tudtam egyről a kettőre jutni az életben. (...) Én egyszer erről már beszéltem, még évekkel ezelőtt, de akkor senkit nem érdekelt. A mostani Marton- és Kerényi-ügy kapcsán feljöttek az élmények, és éreztem, hogy beszélnem kell erről. Érzem, hogy megkönnyebbültem, leesett egy nagy kő a szívemről. Félek attól, hogy beperel, de én igazat mondok" - mondta el Facebook-bejegyzése után a Blikknek Baukó...

Forrás: Facebook/Baukó Éva hivatalos oldala

...amelyre Havas így reagált: "Nem minősítem ezt az egészet. Sz..ok bele! Évike néha előjön ezzel a történettel, mondja a magáét. Én nem beszéltem vele, nem is fogok, azt pedig ugye nem képzeli, hogy annyit foglalkozom az üggyel, hogy perre vigyem?" - jegyezte meg.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu